Az Auga Bio sárga curry tál csiperke gombával és csicseriborsóval tökéletes választás ha nincs idő főzni, de mégis egészségesen étkeznénk.
Auga Bio curry tál gombával csicseriborsóval 283g leírása
A gomba és a csicseriborsó adja a kellemes hús állagot. A benne lévő zöldségek adják a gazdag édes és enyhébb ízt, míg a curry fűszerek a csípősséget.3 féle elkészítési mód: 2-3 percig melegítse egy edényben folyamatos kevergetés mellet, nyissa ki a csomagot és 3-4 percig melegítse a mikrohullámsütőben (750W) vagy a zárt csomagot rakja 10 percre forró vízbe.
Összetevők: víz, kókusz krém (60% kókusz kivonat, víz), 17% kétspórás csiperkegomba (lat. Agaricus bisporus), kaliforniai paprika, répa, 7,5% csicseriborsó, sülthagyma (hagyma, napraforgó olaj), kukoricakeményítő, cukor, 0,8% thai stílusú curry fűszerek (tartalmaz: hagyma, paprika, fokhagyma, chili), tengeri só, chili.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 425Kj/102Kcal
Zsír: 4,7g
Amelyből telített zsírsavak: 3,9g
Szénhidrát: 10,8g
Amelyből cukrok: 4,4g
Fehérje: 2,8g
Rost: 2,7g
Só: 0,79g
Gomba ragu - a gasztronómia élménye
A gomba ragu egy ízletes és tápláló étel, amely különleges élményt nyújt a gasztronómák számára. Gazdag ízvilágával és egyszerű elkészítési módjával sokak kedvence lehet. Ideális választás a családi vacsorákhoz vagy baráti összejövetelekhez.
A gomba ragu elkészítése során a friss gombák mellett érdemes minőségi alapanyagokat választani, mint például hagyma, fokhagyma és különféle fűszerek. A gombákat megpirítva, majd a többi hozzávalóval együtt párolva egy ízletes és sűrű ragut kapunk. A fűszerezés során fontos, hogy az ízek harmonikusan keveredjenek, így a végeredmény mindenki számára élvezetes lesz.
Tálaláskor a gomba ragut remekül lehet variálni, például tésztával, rizzsel vagy friss kenyérrel. Az étel nemcsak ínycsiklandó, hanem tápláló is, hiszen gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. A gomba ragu minden alkalomra tökéletes választás, amely garantáltan elvarázsolja a vendégeinket!




