Az Auga Bio zöld curry tál mungóbabbal és fekete rizzsel tökéletes választás ha nincs idő főzni, de mégis egészségesen étkeznénk.

Auga Bio curry tál mungóbabbal fekete rizzsel 283g leírása

Ez a zöld curry az eredménye a kiváló alapanyagoknak, merész és enyhén édeskés fűszerekkel való párosításának. A mungóbab adja a kellemes diós ízt, a fekete rizs pedig a tökéletes állagot.

3 féle elkészítési mód: 2-3 percig melegítse egy edényben folyamatos kevergetés mellet, nyissa ki a csomagot és 3-4 percig melegítse a mikrohullámsütőben (750W) vagy a zárt csomagot rakja 10 percre forró vízbe.

Összetevők: víz, kókuszkrém (60% kókusz koncentrátum, víz), gomba (lat. Agaricus bisporus), kaliforniai paprika, répa, 3,8% mungóbab, 2,1% fekete rizs, sült hagyma (hagyma, napraforgó olaj), cukor, rizsliszt, 0,8% zöld curry fűszerek (tartalmaz: póréhagyma, hagyma, chili), tengeri só.

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 378Kj/90Kcal
Zsír: 4,2g
Amelyből telített zsírsavak: 3,8g
Szénhidrát: 9,4g
Amelyből cukrok: 3,8g
Fehérje: 2,4g
Rost: 2,4g
Só: 0,78g

Babragu - egyszerű és tápláló fogás

A babragu egy ízletes, laktató étel, amely a bab és a zöldségek kombinációjából készül. Egyszerűen elkészíthető, és egészséges választás a hétköznapi étkezésekhez. Érdemes kipróbálni!

A babragu készítése során a babot először megfőzzük, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, paprikát és egyéb zöldségeket, mint például a sárgarépát vagy a paradicsomot. A fűszerezésnél a kömény, a paprika és a bors használata elengedhetetlen, hiszen ezek adják meg a jellegzetes ízét. Az étel főzése során a zöldségek és a bab ízei összeérnek, ami egy igazán gazdag szaftot eredményez.
Ez a fogás különösen népszerű a hűvösebb hónapokban, amikor jól esik egy meleg, tápláló étel. Tálalhatjuk friss kenyérrel vagy akár főtt rizzsel is, így igazi ízélményben lehet részünk. Készítse el otthon, és élvezze a babragu adta ízeket!

Címkék:

augababragu