Az Auga Bio hajdina és gomba gabona tál répával tökéletes választás ha nincs idő főzni, de mégis egészségesen étkeznénk.

Auga Bio hajdina és gomba gabona tál répával 250g leírása

Ez a hajdinás tál magnéziumban gazdag, a hajdinától kellemes diós ízű, míg a gomba adja a hús jelleget és a földes ízt, a répa pedig kis édességet.

3 féle elkészítési mód: 2-3 percig melegítse egy edényben folyamatos kevergetés mellet, nyissa ki a csomagot és 3-4 percig melegítse a mikrohullámsütőben (750W) vagy a zárt csomagot rakja 10 percre forró vízbe.

Összetevők: víz, 33% hajdina, 10% kétspórás csiperkegomba (lat. Agaricus bisporus), 6,6% répa, repceolaj, sült hagyma (hagyma, napraforgó olaj), tengeri só, fekete bors.

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 829Kj/198Kcal
Zsír: 8,2g
Amelyből telített zsírsavak: 0,8g
Szénhidrát: 24,8g
Amelyből cukrok: 1,7g
Fehérje: 4,8g
Rost: 2,7g
Só: 1,01

Gomba ragu - a gasztronómia élménye

A gomba ragu egy ízletes és tápláló étel, amely különleges élményt nyújt a gasztronómák számára. Gazdag ízvilágával és egyszerű elkészítési módjával sokak kedvence lehet. Ideális választás a családi vacsorákhoz vagy baráti összejövetelekhez.

A gomba ragu elkészítése során a friss gombák mellett érdemes minőségi alapanyagokat választani, mint például hagyma, fokhagyma és különféle fűszerek. A gombákat megpirítva, majd a többi hozzávalóval együtt párolva egy ízletes és sűrű ragut kapunk. A fűszerezés során fontos, hogy az ízek harmonikusan keveredjenek, így a végeredmény mindenki számára élvezetes lesz.
Tálaláskor a gomba ragut remekül lehet variálni, például tésztával, rizzsel vagy friss kenyérrel. Az étel nemcsak ínycsiklandó, hanem tápláló is, hiszen gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. A gomba ragu minden alkalomra tökéletes választás, amely garantáltan elvarázsolja a vendégeinket!

Címkék:

augagomba ragu