Auga organikus paradicsomkrémleves, vegán-barát, tartósítószermentes, mikrohullámú sütőben elkészíthető.
Auga bio vegán paradicsomkrémleves 400g leírása
Összetevők: ivóvíz, sárgarépa*, paradicsom* 20%, paradicsom-sűrítmény* 10%, repceolaj*, fűszerek*, rizsliszt*, tengeri só, cukor*
A * összetevők ökológiai gazdaságból származnak.
Lencseleves - Tápláló és ízletes
A lencseleves egy különleges, tápláló étel, mely a téli hónapokban különösen kedvelt. Gazdag íze és laktató jellege miatt sokan választják.
A lencse a leves fő alapanyaga, amelyet hagymával, sárgarépával és fűszerekkel kombinálnak. A lencseleves elkészítése során a lencsét főzzük meg, majd fűszerezzük sóval, borssal és babérlevéllel. A főzés végén egy kis ecetet is adhatunk hozzá, hogy kiemeljük az ízeket. Az étel krémes állaga és gazdag ízei mindenkit elvarázsolnak.
Ez a leves nemcsak finom, de tele van tápanyagokkal is, így kiváló választás lehet egy laktató vacsorához. A lencseleves jótékony hatással van az egészségre, ezért érdemes rendszeresen fogyasztani. Ráadásul a hideg téli estéken felmelegít és jóllakat!





