Bio kókuszliszt 500g, amely természetes, gluténmentes alternatívát kínál sütéshez és főzéshez, gazdag rostokban.
Bagoila bio kókuszliszt 500g leírása
100% bio kókuszliszt. Finomra őrölt, szárított, zsírtalanított kókuszhúsból készült. Ökológiailag ellenőrzött gazdaságból származik. Állaga hasonló a búzaliszthez, azonban laktóz- és gluténmentes. Magas a rost- és fehérjetartalma, szénhidrát tartalma viszont alacsony. Általános felhasználása magában foglalja a sütést, főzést, szószok, turmixok készítését. Mivel nem tartalmaz glutént a felhasználás során a hagyományos tésztaállag elérésért kicsivel több vizet kell adni az alapanyaghoz. A kókuszliszt hipoallergén, vagyis nem vált ki allergiás reakciót. A kókuszpálmán termő dióban lévő MCT zsírsavak a kókuszlisztben is megmaradnak, ezáltal segíthet karbantartani az agyműködést és a memóriát. Nyomokban diót, földimogyorót,szezámmagot tartalmazhat.
Kókuszliszt - Az egészséges sütés titka
A kókuszliszt egy tápláló és ízletes alternatíva a hagyományos lisztekhez képest. Ideális a gluténmentes diétát követőknek, valamint egészséges életmódhoz is hozzájárul. Érdemes felfedezni! A kókuszliszt a kókuszdió húsának szárításával készül, így gazdag rostokban és fehérjében, amelyek segítik az emésztést.
A kókuszliszt használata rendkívül sokoldalú: sütemények, palacsinták, és akár sűrítőanyagok készítésére is kiválóan alkalmas. Mivel alacsony szénhidráttartalmú, segíthet a vércukorszint kiegyensúlyozásában, így ideális választás cukorbetegeknek és azoknak, akik szeretnék csökkenteni a szénhidrátbevitelt.
A kókuszliszt különféle ételek ízesítésére is alkalmas, gazdag, kókuszos aromájával feldobhatjuk a hagyományos recepteket. Éljen a kókuszliszt adta lehetőségekkel, és készítsen egészséges, ízletes ételeket a családjának!





