100% valódi nádcukor, adalékanyagok nélkül. Kiváló íz és minőség, friss cukornádból nyert, jellegzetes illatú és aromájú nyers nádcukor.
Benefitt nádcukor 500g leírása
Felhasználás / Elkészítés:
Felhasználás: kristálycukorhoz hasonlóan (a világosabb tésztájú sütemények színét mélyítheti)
Hatóanyagok:
Energiatartalom: 1700 kJ/ 400 kcal
Zsír: 0 g, ebből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 100 g, ebből cukor: 100 g
Fehérje: 0 g
Só: 0 g
Összetevők:
100% tiszta nádcukor
Energia- és tápérték:
Energiatartalom: 1700 kJ/ 400 kcal
Zsír: 0 g, ebből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 100 g, ebből cukor: 100 g
Fehérje: 0 g
Só: 0 g
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen. Az esetleges csomósodás nem befolyásolja a termék ízét, minőségét.
Gyártó és/vagy forgalmazó:
BGB Interherb Kft.
Átfogó ismertető:
A benefitt Nádcukor 100% valódi nádcukorból készül, adalékanyagok nélkül. A termék friss cukornádból nyert, jellegzetes illatú és aromájú nyers nádcukor, amely aranysárga színével és kiváló ízével tűnik ki. A vegyi eljárásoktól mentes előállítási technológiának köszönhetően a nádcukor minősége kiemelkedő. Az EU-ból származó termék, amely az India-óceáni Francia szigetek termőterületéről, Mauritius és Réunion szigetekről származik. A nádcukor minőségét korlátlan ideig megőrzi, és a BGB Interherb Kft. forgalmazza.
Nádcukor - Természetes és tápláló
A nádcukor egy természetes édesítőszer, amely gazdag ízélményt nyújt. Kiváló alternatívája a hagyományos cukornak, és számos jótékony hatással rendelkezik. Érdemes beilleszteni az étrendbe!
A nádcukor a cukornád természetes formájából készül, és a feldolgozási folyamat során megtartja a növény tápanyagait. Gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, így nemcsak ízesíti az ételeket, hanem tápláló hatása is van. Kiválóan alkalmazható sütéshez, főzéshez, de italokban is remekül érvényesül. Karamellás íze különösen kellemes élményt nyújt.
A nádcukor alacsonyabb glikémiás indexe miatt kedvezőbb választás lehet a cukorbetegek és az egészséges életmódot folytatók számára. Használatával nemcsak az ételek íze javul, hanem a táplálkozásunk minősége is. A nádcukor tehát egy ízletes és tápláló édesítőszer, amelyet érdemes kipróbálni.
Barnacukor - Konyhai csoda
A barnacukor egy sokoldalú édesítőszer, amely számos konyhai alkalmazásra ideális. Gazdag ízével és egészségesebb tápanyagtartalmával egyre népszerűbb választás.
A barnacukor a cukornád természetes melaszából származik, amely megőrzi a cukor tápanyagtartalmát, így nemcsak édesít, hanem gazdag ásványi anyagokat is biztosít. Íze lágyabb, mint a fehér cukoré, és egyedi, karamellás aromája tökéletesen illik különféle ételekhez. Használhatjuk teasüteményekhez, süteményekhez, vagy akár a reggeli zabkásánk ízesítésére is.
A barnacukor a kulináris kreativitás határait is kitolja, hiszen különféle ízekkel, például vaníliával vagy citrusfélékkel párosítva izgalmas kombinációkat hozhatunk létre. Fedezd fel a barnacukor sokoldalúságát, és varázsolj ínycsiklandó ételeket az asztalra!




