Fehér csokoládé mandulával és sós-karamellával. Bio, gluténmentes, vegán.
Benjamissimo bio vegán fehér csokoládé kókuszvirág nektár, sós karamell és mandula 60g leírása
A Benjamissimo termékek laktóz-, glutén- és szójamentesek, vegetáriánus és vegán táplálkozást folytatók is fogyaszthatják. 100%ban természetes alapanyagokból, a legjobb minőségű kakaóbabból, superfood termékekből készülnek.
Összetevők: szárított kókuszvirág nektár (38%), kakaóvaj, kókuszkrém, tigrisdió liszt, mandula (8%), himalája só (0,5%), emulgeálószer: napraforgó lecitin. Nyomokban mogyorót, pisztáciát és egyéb dióféléket tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 2599kJ/626kcal, Zsír: 47g, amelyből telített zsírsavak: 29g, Szénhidrát: 47g, amelyből cukrok: 42g, Fehérje: 3,2g, Só: 1g.
Fehér csokoládé - Az édességek új dimenziója
A fehér csokoládé egyedi aromájával és textúrájával egy új dimenziót nyit meg az édességek világában. Kakaóvaj, cukor és tejpor keverékéből készül, így a legédesebb ízeket kínálja. A fehér csokoládé remek választás minden édesszájú számára.
Sokoldalúsága miatt a fehér csokoládé rengeteg lehetőséget kínál a kreatív sütikészítők számára. Tökéletes alapja lehet különböző desszerteknek, mint például mousse-ok, trüffelek, vagy éppen torták. Az édesség különösen jól harmonizál a gyümölcsökkel, fűszerekkel, vagy akár más csokoládékkal is, így valóban változatos ízélményeket hozhatunk létre.
A fehér csokoládé nemcsak az édességekben, hanem különleges italokban is megjelenhet, mint például forró csokoládé formájában. Az édesség varázsa abban rejlik, hogy bármilyen alkalomra tökéletes választás, akár ünnepi, akár hétköznapi desszertként.





