100% dzsem 60%-nyi füge és gyümölcslé egyvelege.
Bretas dzsem füge 240g leírása
Cukor hozzáadása nélkül készült és semmilyen édesítőszert nem tartalmaz így kitűnően beilleszthető az egészségtudatos, reform táplálkozásba.
Felhasználható süteményekhez, töltelékekhez, de egyszerű pirítós kenyérre kenve is igen finom választás!
Összetevők: füge 60%, szőlőlé koncentrátum, zselésítő anyag.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 860kj/206Kcal
Zsír: 0.5g
Amelyből telített zsírsavak: 0g
Szénhidrát: 49g
Amelyből cukrok: 0g
Fehérje: 0.5g
Rost:
Só: 0g.
Füge lekvár - a természet íze
A füge lekvár egy különleges ízélményt nyújt, mely tökéletesen tükrözi a természetes gyümölcs ízét. Az édes és zamatos lekvár minden falatban élvezhető. Próbáld ki, és tapasztald meg a füge varázsát!
A füge lekvár készítése során a friss és érett fügéket válogatják ki, majd cukorral és citromlével főzik. Az elkészült lekvár sűrű, édes és gazdag ízű, tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amelyek jótékony hatással vannak a szervezetre. A lekvár ideális választás reggelire, de desszertekhez is remekül illik, így bármikor élvezhetjük.
A füge lekvár sokféleképpen felhasználható, legyen szó reggeliről, uzsonnáról vagy desszertről. Tálalhatjuk pirítósra, joghurtba keverve, vagy akár sütemények töltelékeként is. Az édes ízek mellett a füge lekvár különleges ízharmóniát teremt, ami mindenki számára különleges élményt nyújt.
Füge - A természet ajándéka
A füge egy különleges gyümölcs, melynek édes íze és tápláló hatása miatt sokan kedvelik. Különböző fajtái és változatai léteznek, mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebbet.
A füge gazdag tápanyagokban, például vitaminokban és ásványi anyagokban, amelyek hozzájárulnak a szervezet megfelelő működéséhez. A fügében található rostok segítik az emésztést, míg az antioxidánsok védenek a szabadgyökök káros hatásaitól. Használható frissen, szárítva, vagy akár főzve, így sokoldalú alapanyaga lehet a konyhának.
A füge nemcsak ízletes, hanem sokféle formában élvezhető is. Saláták, smoothie-k, sütemények és lekvárok készítésére is ideális, ezzel színesítve az étrendünket. Fogyasztása hozzájárul a jó közérzethez, így érdemes beilleszteni a mindennapokba.




