Stevia alapú édesítőpor, amely természetes módon helyettesíti a cukrot, miközben kalóriamentes.
Canderel stevia alapú édesítőpor 40g leírása
Maltodextrin,
Édesítőszer: sztéviából származó szteviol-glikozidok (1,58%)
, Természetes aromák (vanília, méz)
Szteviol glikozid alapú, szinte kalóriamentes asztali édesítő por.
Széles körű felhasználás:
Forró italok, tejtermékek, müzlik és gyümölcssaláták édesítésére egyaránt alkalmas
Sütéshez és főzéshez is kiváló (rendkívül jól ellenáll a hőnek)
Nem vált ki glikémiás reakciót, azaz nem okoz vércukorszint-emelkedést, nem növeli a szervezet inzulinszintjét sem, így a cukorbetegek diétájába kiválóan beilleszthető. GMO-mentes
1 teáskanál Canderel 1 teáskanál cukor édesítő erejének felel meg
(A szükséges mennyiség kiszámításához a cukor grammban kifejezett tömegét ossza el nyolccal. Pl. 80g cukor esetén 10 g Canderel édesítőszerre van szükséges).
Stevia por - természetes édesítő a mindennapokban
A stevia por egy természetes és kalóriamentes édesítőszer, amely ideális megoldást nyújt a cukorfogyasztás csökkentésére. Fedezze fel a stevia sokoldalú felhasználását!
A Stevia rebaudiana növény leveleiből készült stevia por az egyik legjobb alternatíva a hagyományos cukorhoz képest. Magas édesítőereje miatt kis mennyiség is elegendő az édesség eléréséhez, miközben kalóriát nem tartalmaz. A stevia nem emeli meg a vércukorszintet, így biztonságos választás cukorbetegek és diétázók számára is. Jótékony hatásai mellett a stevia por remek ízesítője lehet az ételeknek és italoknak.
Felhasználása során könnyen alkalmazható különféle ételekben, legyen szó süteményekről, italokról vagy akár főételekről. A stevia por egyszerűen adagolható, és nem igényel különösebb előkészületeket. Érdemes kipróbálni, ha egészségesebb édesítőt keres!
Stevia - édes élvezet, egészségben
A stevia egy természetes édesítőszer, amely a Stevia rebaudiana növény leveleiből származik. Cukormentes és kalóriamentes, így ideális választás az egészségtudatos emberek számára. Fedezd fel a stevia világát!
A stevia leveleinek édes íze a benne található glikozidoknak köszönhető, amelyek jelentősen édesebbek a cukornál. A stevia nemcsak édesít, hanem segít a vércukorszint stabilizálásában is, így kiváló alternatíva cukorbetegek számára. Különböző ételekhez és italokhoz felhasználható, legyen szó kávéról, teáról vagy akár süteményekről.
Emellett a stevia gazdag antioxidánsokban, amelyek segítenek a szervezet védekezésében a szabadgyökök ellen. Rendszeres fogyasztása jótékony hatással lehet a vérnyomásra, így nemcsak ízletes, hanem egészséges választás is a mindennapi életben. Érdemes kipróbálni, hogy a stevia hogyan teheti édesebbé és egészségesebbé az életünket.





