Gluténmentes tortazselé.
Gluténmentes termék. Nem tartalmaz zselatint. Gyorsan megdermed. Nagyszerű desszertekhez, süteményekhez és zselékhez.

A Celiko gluténmentes tortazselé agarral eper ízű zselé elkészítési módja: Öntsük a csomag tartalmát 250 ml hideg vízbe. Alaposan keverjük össze, amíg feloldódik. Forraljuk fel a zselét, és folyamatos keverés mellett főzzük 2-3 percig. Tegyük át egy tálalóedénybe, hagyjuk kihűlni. Ha szükséges, ízlés szerint édesítőszert vagy cukrot adhatunk hozzá (kb. 1-2 teáskanál).

Összetevők: izomaltulóz, ananász-narancslé por 16,6% (maltodextrin, koncentrált tiszta ananászlé, koncentrált tiszta narancslé, narancspüré részecskékkel, savanyúságot szabályozó anyagok: citromsav, almasav; nátrium-citrát, színezék: béta-karotin), zselésítő anyag: agar, aromák
Celiko termékek »

Címkék:

celiko