Gluténmentes tortazselé.
Gluténmentes termék. Nem tartalmaz zselatint. Gyorsan megdermed. Nagyszerű desszertekhez, süteményekhez és zselékhez.

A Celiko gluténmentes tortazselé agarral eper ízű zselé elkészítési módja: Öntsük a csomag tartalmát 250 ml hideg vízbe. Alaposan keverjük össze, amíg feloldódik. Forraljuk fel a zselét, és folyamatos keverés mellett főzzük 2-3 percig. Tegyük át egy tálalóedénybe, hagyjuk kihűlni. Ha szükséges, ízlés szerint édesítőszert vagy cukrot adhatunk hozzá (kb. 1-2 teáskanál).

Összetevők: izomaltulóz, eperlépor 13% (maltodextrin, eperlé koncentrátum), zselésítőszer: agar, aroma, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav.
Celiko termékek »

Címkék:

celiko