Az Eden Premium tészták saját recept alapján készülnek tésztaüzemünkben.
Kellemes ízét a sárga batátalisztnek köszönheti, állagát főzés után is megtartja. A tésztához nem használtunk tojást és szóját sem.

A köles könnyen emészthető, tápértéke mégis magas. Beltartalmi értékei miatt érdemes lehet az étrendbe iktatni. A köles természetéből eredően gluténmentes, és általában jelentős mennyiségű esszenciális aminosavat tartalmaz.

Az útifű maghéj és a bambuszrost kiváló rostforrás lehet a mindennapokban. Magas rosttartalmú élelmiszerek fogyasztásával jót tehetünk emésztésünknek, lassíthatjuk a szénhidrátok felszívódását.

*30 %-kal csökkentett szénhidráttartalom a gluténmentes tésztákhoz képest.

Összetevők: kölesliszt (51%), bambuszrost liszt, ivóvíz, sárga batátaliszt, útifű maghéj liszt

Elkészítési javaslat: Forrásban lévő vízben, alacsony hőfokon 3-5 percig főzzük, ha kész leszűrjük és bő vízzel öblítjük. Ízlés szerint tálaljuk. Jó étvágyat!
Éden Prémium termékek »

Címkék:

éden prémium