A ropogós gluténmentes kukorica zsemlemorzsa sütve kevesebb zsírt szív fel mint a klasszikus társai, nem ég le és jól tapad.
Alkalmas hús, zöldség vagy sajt panírozására.Nem alkalmas közvetlen étkezésre.Elkészítése:Ízesítse be és forgassa gm lisztbe,tojásba,majd ebbe a zsemlemorzsába a rántani való ételt,majd süsse ki forró olajban vagy sütőben.Glutén-, búza- és szójamentes.Összetevők:kukoricaliszt 99%,só.Energiaérték: 1485kJ /356kcal,Zsír:1g,amelyből telített zsírsavak:0,5g,Szénhidrátok:74g,amelyből cukrok:0,4g,Élelmi rost:7,8g,Fehérje:7,5g,Só:1g.Tárolás száraz helyen, fénytől védve.Származási hely: Csehország. Növények termesztése EU.
Extrudo termékek »

Címkék:

extrudo