Felicia gluténmentes bio zab linguine tészta. Rostban és vasban gazdag.

Felicia bio gluténmentes tészta zab linguine 250g leírása

Összetevők: 51% bio zabliszt, bio kukoricaliszt, bio barna rizsliszt, bio rizsliszt, bio tápióka keményítő.

Allergének: zab és a belőle készült termékek.

Tápanyagtartalom 100g termékben: Energia: 1527kj/361kcal, Zsír: 4,4g, ebből telített zsírsav: 0,8g, Szénhidrát: 68g, ebből cukrok: 0,8g, Rost: 5,4g, Fehérje: 9,9g, Só: 0,01g.

Javasolt főzési idő: 8 perc.

Tárolás: Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen. Származási hely: Olaszország.

Zab tészta - egészséges és finom választás

A zab tészta egy különleges, tápláló alternatíva a hagyományos tésztákhoz képest. Gazdag rostokban és vitaminokban, ideális az egészséges étrendhez. Fedezze fel az új ízek világát! Az alapanyaga a teljes kiőrlésű zab, amely nemcsak tápláló, hanem sokoldalúan felhasználható. A zab tészta kifejezetten jól párosítható különböző szószokkal és zöldségekkel, így változatos étkezéseket kínál.

Az elkészítése gyors és egyszerű, beleilleszthető a mindennapi rohanós életmódba is. A zab tészta nemcsak finom, hanem segít a jóllakottságérzés fenntartásában is, köszönhetően a benne található rostoknak. Nagyszerű választás lehet salátákhoz, levesekhez vagy főételekhez, így mindenki kedvére válogathat.
A zab tészta ízletes és tápláló fogásokat biztosít az egész család számára. Próbálja ki különböző módon, és fedezze fel az ízek gazdagságát! Az egészséges táplálkozás nemcsak fontos, hanem ízletes is - a zab tészta tökéletes példa erre.

Zab - Az ízletes sütik titka

A zab tökéletes alapanyag süteményekhez; gazdag ízvilágot és tápláló összetevőket ad az ételekhez. Fedezze fel a zab sütésben rejlő lehetőségeit! A zabpehely nemcsak ízletes, hanem egészséges alternatívája a hagyományos lisztnek, hiszen magas rosttartalmának köszönhetően segít a vércukorszint stabilizálásában. Különösen jól illik a muffinokba, kekszekbe és piskótákba, feldobva azok ízét és tápanyagtartalmát.

Sütemények készítésekor a zabpehelyt könnyen kombinálhatjuk más összetevőkkel, mint például gyümölcsök, diófélék vagy csokoládé. Ezek a kombinációk nemcsak ízletesek, hanem táplálóak is, így a család minden tagja számára egészséges élvezetet biztosítanak. Emellett a zabpehely segít a sütik állagának javításában is, puhább és ízletesebb süteményeket eredményezve.
A zab tehát nemcsak finom, hanem egy egészséges sütési alternatíva is. Kísérletezzen vele a konyhában, és készítsen ízletes, tápláló édességeket, amelyek mindenki kedvencévé válnak!