Tapasztalja meg bio tejcsokoládé szeletünk bársonyos finomságát, egy 40g-os finomságot, amelyet aprólékosan, hozzáadott cukor nélkül készítettünk, és természetes édesítőszerrel édesítettünk.

Fudgio Tejcsokoládé cukormentes bio 40g leírása

Ez a kiváló minőségű bio-összetevőkből készült csokoládészelet a krémes tejcsokoládé kellemes keverékét kínálja bűntudat nélkül. Kényeztesse magát a tejcsokoládé klasszikus, lágy ízével, miközben a cukortudatos és bio életmódot követi ennek a gondosan megalkotott finomságnak minden egyes finom négyzetével.

Összetevők: Fölözött tejpor (30%), kakaóvaj, kakaómassza, édesítőszer: eritrit, rizsitalpor (rizs, gluténmentes zabrost, napraforgóolaj, só), vízmentes tejzsír (4,5%), emulgeálószer: napraforgóolaj) tejzsír (4,5%) lecitin. Kakaó szárazanyag: legalább 44%.

Egyéb allergén információ: Földimogyoró és az abból készült termékek. Szójabab és az abból készült termékek. Tej és tejtermékek (beleértve a laktózt). Diófélék, nevezetesen: mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió (Carya illinoinensis (Wangenh.) K.). Koch), brazil dió (Bertholletia ecelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia vagy Queensland dió (Macadamia ternifolia) és az ezekből készült termékek, kivéve a mezőgazdasági eredetű etil-alkoholt is tartalmazó alkoholos párlatok előállítására használt diófélék.

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 2094kJ/508kcal
Zsír: 39g
Amelyből telített zsírsavak: 25g
Szénhidrát: 38g
Amelyből cukrok: 16g
Fehérje: 12,6g
Rost: 4,8g
Só: 0,33g.

Tejcsokoládé - Az édes kényeztetés

A tejcsokoládé egy igazi édes kényeztetés, amely minden falatban élvezetet nyújt. Krémes állaga és édes íze sokak kedvence. Ideális választás bármilyen alkalomra! Az alapja a kakaó, amelyhez cukrot és tejport adnak, így egy különleges édességet kapunk.

A tejcsokoládé előállítása a kakaóbab pörkölésével kezdődik, amit finomra őrölnek. A kakaómasszához cukrot és tejport kevernek, ami a végtermék krémes állagát adja. Az eltérő gyártási módszerek és arányok miatt sokféle íz és textúra létezik a tejcsokoládé világában. A tejcsokoládé különféle formákban érkezik, beleértve a táblás, bonbonos és ital formát is.
Ez az édesség nemcsak önállóan fogyasztva remek, hanem sütemények, torták és fagyik készítéséhez is felhasználható. A tejcsokoládé élvezete sosem megy ki a divatból, hiszen a krémes íz és az édes élvezet mindig örömet hoz az életünkbe. Fedezd fel a tejcsokoládé varázsát, és élvezd minden falatját!