Hidegsajtolással nyert bioaktív antioxidáns,amely gazdag bioflavonokban, telítetlen zsírsavakban, linolsavban (az F-vitamin egyik alkotója) és E vitaminban, könnyen emészthető és koleszterinmentes.

Gere villányi szőlőmag olaj duopack 2x250ml 500ml leírása

Megvédi az érrendszert a meszesedéstől, erősíti a vérereket és a hajszálerek falait, ezáltal is csökkentve a trombózisveszélyt. Hatékonyan befolyásolja a vér koleszterin tartalmát, növeli a jó HDL-, és csökkenti a rossz LDL- szintet, megelőzve a szívbetegségek kialakulását és a szívinfarktus előfordulási esélyét. Kúraszerű fogyasztása javasolt.

A csodálatos szőlőmag:

Dr. Márk László, a Pécsi Tudományegyetem Biokémiai és Orvosi Kémiai Intézet analitikai laborjainak vezetője, egyben a Gere Attila Pincészetével közös, szőlőmaggal és vörösborokkal kapcsolatos kutatások résztvevője így nyilatkozott a szőlő magját érintő kutatási eredményekről:

Villányi vörösborokban vizsgáltuk a polifenolokat 2004-től. Ezek az anyagok védik a szív- és érrendszert, s mint kiderült, kettes számú cukorbetegségben csökkentik az inzulinrezisztenciát. Ezekben a polifenolokban található a híres rezveratrol is: erről a molekuláról bizonyosodott be először, hogy pozitív orvosbiológiai hatásokkal bír. Ezeknek a polifenolos komponenseknek köszönhető az ún. francia paradoxon is, vagyis az a tény, hogy annak ellenére, hogy a franciák sok zsíros ételt fogyasztanak, a szív- és érrendszeri betegségek kockázata és a megbetegedések száma náluk mégis viszonylag alacsony. A kutatások szerint mindez a kulturált vörösbor fogyasztásra vezethető vissza, ugyanis a borból felszívódnak a polifenolok, és védik a szervezetet. Szőlőmagporok vizsgálata során végül ugyanazok a pozitív hatások igazolódtak, mint a bor polifenoljainál.

Szőlőmagolaj - A gasztronómia új dimenziója

A szőlőmagolaj egyedi íze és jótékony tápanyagtartalma révén különleges helyet foglal el a gasztronómiában. Próbálja ki az új ízélményeket!

A szőlőmagolaj világos, enyhén diós ízével tökéletes alapanyag a különféle ételek elkészítéséhez. Magas füstpontja miatt ideális választás sütéshez és pirításhoz is, hiszen nem ég meg, így megőrzi a tápanyagokat és ízeket. A salátákhoz adva friss, élénk ízt kölcsönöz, és emeli az étel ízélményét.
Egyedi aromája miatt a szőlőmagolaj nemcsak egészséges, hanem ízletes alternatíva is a mindennapi főzéshez. Használja pácokban, öntetekben vagy akár sült ételekhez, hogy kiemelje az ízek harmóniáját. Fedezze fel a szőlőmagolaj sokoldalúságát, és élvezze a gasztronómiai élvezeteket!

Szőlőmagolaj folyadék - Az öregedés ellen

A szőlőmagolaj egy természetes alternatíva az öregedés jeleinek csökkentésére. Fedezze fel, hogyan segíthet Önnek! Gazdag antioxidánsokban, így hatékonyan védi a bőrt a szabadgyököktől, amelyek gyorsítják az öregedést. E-vitamin tartalma elősegíti a bőr regenerációját és javítja annak textúráját.

A szőlőmagolaj használatával a bőr hidratáltabbá és simábbá válik, így csökkentheti a finom vonalak és ráncok megjelenését. Kiválóan alkalmazható arckrémekben, szérumokban és maszkokban, de önállóan is használható. Emellett elősegíti a bőr természetes védekezését, így segít megőrizni annak fiatalos megjelenését hosszú távon. Élvezze a szőlőmagolaj jótékony hatásait, és tapasztalja meg a bőrmegújulást!