Ha lehet fokozni a Granoro passata ízeket, bizonyosan a még finomabb, még édesebb datolya-koktélparadicsomból készült passata lesz a nyerő.

Granoro passzírozott datolya paradicsom 350g leírása

Változatlan olasz minőség, a legjobb a Granorotól.

Tipp: Lazítsa a paradicsompürét hűs vizzel, sózza, borsozza tegyen bele zellerszárat és már kész is egy igen ízletes, egészséges, frissítő ital!

Összetevők: datolyaparadicsom 99%, só, citromsav.

Paradicsom - a kert kincse

A paradicsom nemcsak az étkezések meghatározó része, hanem a kertek ékessége is. Könnyen termeszthető, és bőséges hozamot biztosít. A saját kertünkben nevelt paradicsom íze verhetetlen.

A paradicsom ültetése viszonylag egyszerű feladat, hiszen a napfényes hely és a jó vízelvezetésű talaj elegendő a sikeres növekedéshez. A palántákat tavasszal érdemes elültetni, és rendszeres öntözés mellett hamarosan élvezhetjük a friss zöldséget. A különböző fajták között válogatva mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, legyen az édes koktélparadicsom vagy a nagyobb, húsos fajták.
A saját termesztésű paradicsom nemcsak ízletes, hanem egészséges is, hiszen tudjuk, hogy mit tartalmaz. A friss, ízletes gyümölcsökből készíthetünk salátákat, szószokat vagy akár savanyúságokat is. A paradicsom termesztése egy kellemes hobbivá is válhat, amely nemcsak a kert szépítését, hanem az egészséges táplálkozást is szolgálja.

Passzírozott paradicsom - ízletes élmény

A passzírozott paradicsom egy ízletes és sokoldalú alapanyag, amely szinte minden ételben megállja a helyét. Remek választás a gyors és ízletes ételek elkészítéséhez.

A friss paradicsom gondos feldolgozása után készül, ahol a héját és a magjait eltávolítják, így egy sima, krémes állagú pürét kapunk. Ez az alapanyag különösen népszerű a mediterrán és a magyar konyhában, hiszen szószok, levesek és pörköltek alapjául szolgál. Szükség esetén azonnal felhasználható, így időt takaríthatunk meg a főzés során.
A passzírozott paradicsom nemcsak ízletes, hanem egészséges is, mivel gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. Különösen a C-vitamin és a likopin található meg benne, amelyek jótékony hatással bírnak a szervezetünkre. Használatával nemcsak finom, hanem tápláló ételeket is készíthetünk.