Paradicsom mártásba tett vegán "golyók".
Green Course vegán golyók 300g leírása
Összetevők: 70% paradicsom szósz (víz, kockázott paradicsom, cukor, fehér búzaliszt, babérlevél, napraforgó olaj, só) 30% Vegán húsgolyó (víz, texturált szója, napraforgó olaj, vöröshagyma, szója fehérje, kukoricakeményítő, stabilizátor: metil cellulóz, só, fokhagyma, ízesítők, természetes ízesítők, bors, színező anyag: vas oxid.)
Nyomokban tartalmazhat: mustárt, zellert, szezámmagot. Sterilizálva. Az összetevők származási országa: EU és EU-n kívül. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben tartandó és 24 órán belül fogyasztandó. Forrón tálalva a legjobb. Mikrohullámú sütőben, tányérra helyezve melegítse 700Watt-on 3 percig. Ne helyezze a konzervet közvetlenül a mikrohullámú sütőbe.
Bolognai ragu - Az olasz konyha remeke
A bolognai ragu egy klasszikus olasz étel, amely gazdag ízével és tartalmas összetevőivel kiemelkedik a tésztás fogások közül. Ideális választás ünnepi alkalmakra és hétköznapi étkezésekhez egyaránt. A bolognai ragu minden ínycsiklandó falatja örömet okoz.
Az autentikus bolognai ragu elkészítése során a darált hús, a hagyma, a sárgarépa és a zeller alaposan megpárolásra kerül. Ezt követően a paradicsom és a fűszerek, mint például a bazsalikom és a szerecsendió, kerülnek hozzáadásra. Az étel főzése lassú tűzön történik, így a hús és a zöldségek ízei szépen összeérnek, és egy gazdag, sűrű szósz képződik. A bolognai ragu titka az időben rejlik, hiszen a lassú főzés garantálja, hogy minden íz a helyére kerüljön.
Tálaláskor a bolognai ragu friss tésztával kínálva igazi élményt nyújt. Reszelt sajttal megszórva még ízletesebb és vonzóbb lesz. Ezt az ételt könnyű elkészíteni, ugyanakkor az eredmény egy különleges és ízletes fogás, amely mindenki kedvence lehet. A bolognai ragu nemcsak tápláló, hanem egy igazi ízélmény is, amely az olasz konyha szívét képviseli.




