Bio Kecsketejes kása feketeáfonyával és banánnal, a fiatal kecsketejet kedvelő ínyenceknek.

Holle bio babakása - kecsketejes, feketeáfonya, banán 200g leírása

Könnyen emészthető kecsketejjel és extra lágy ízzel, 100% bio minőségben, hozzáadott cukor nélkül, 57% bio rizslisztből, gluténmentes, 6 hónapos kortól. A kecsketejes kása ideális azoknak a szülőknek, akik tudatosan szeretnék kihagyni a tehéntejet gyermekük étrendjéből.

Elkészítési javaslat 6 hónapos kortól: Melegítsen fel 200ml vizet kb. 40°C-ra. Adjunk hozzá 3 púpozott evőkanál (33g) tejkása port. Az egészet jól keverjük össze, hagyjuk a kását rövid ideig megduzzadni. Hűtse le étkezési hőmérsékletre (kb. 37°C).

Minősítés: A DE-ÖKO-001 minősítő és ellenőrző szerv által organikus minősített.

Öszetevők: Rizsliszt 57%, teljes kecsketejpor 32%, banánpor 8%, feketeáfonyapor 2%, kálcium-karbonát, Tiamin (B1 vitamin), A vitamin, D vitamin.

Száraz, hűvös helyen tartandó. A megkezdett csomagot 2-3 héten belül el kell fogyasztani.

Tápérték 100g termékre: Energia 1760KJ/410kcal, Zsír 10,1g, ebből telített zsírsavak 5,9g, Szénhidrát 67,9g, ebből természetes cukor 17g, Élelmi Rost 2,0g, Fehérje 13g, Só 0,24g, A Vitamin 640µg, D Vitamin 6,1µg, Tiamin (B1 vitamin) 1,1mg, Kalcium 510mg, Nátrium 0,09g.

Babakása - a tápláló kezdő étel

A babakása a kisbabák első falatainak tökéletes választása. Egyszerű, tápláló és ízletes, ráadásul könnyen elkészíthető.

Az alapja általában őrölt gabonafélék, amelyeket vízben vagy tejben főzünk meg, majd pürésítünk. A babakásához bátran adhatunk gyümölcsöt vagy zöldséget, ami segít az ízvilág gazdagításában. A megfelelő állag elérése érdekében fontos, hogy a főzés során figyeljünk a kása sűrűségére, hiszen a babák számára a lágy textúra a legideálisabb.
A babakása bevezetése során érdemes a különböző ízeket fokozatosan, apránként bevezetni, így segítve a baba ízlésének fejlődését. Ezzel a tápláló étellel nemcsak a táplálkozást kezdhetjük el, hanem egy életre szóló egészséges étkezési szokást is kialakíthatunk.

Címkék:

babakásaholle