Egészséges és finom ételt keresel a babádnak? Nyúljon a 6 hónapos kortól kisgyermekek számára ideális zabkásához.

Holle bio babakása - kecsketejes, málna, banán 200g leírása

A Holle málna-banán-tej-rizs zabkása tökéletes választás a kiváló minőségű biotermékeket kereső szülők számára. Az egyszerű és ízletes összetétel rizslisztet, málnát és banánt tartalmaz, hozzáadott cukor, aromák és pálmaolaj nélkül. Gyors elkészítése miatt ideális reggelire, ebédre vagy vacsorára, természetes édes íze pedig a gyümölcsökben természetesen előforduló cukrokból származik, így egészséges és ízletes nassolnivaló gyermeke számára. Könnyen emészthető, lágy állaga tökéletes a kis pocakoknak, a praktikus, könnyen záródó csomagolás pedig frissen tartja a terméket.

Elkészítés: Melegítsen 200ml vizet kb. 40°C-ra. Adjon hozzá 3 halmozott kanál (=33g) tejkása port. Keverje jól össze, és hagyja, hogy a zabkása rövid időre megduzzadjon. Tálalás előtt ellenőrizze, hogy a zabkása nem túl forró-e (megfelelő 37°C-os hőmérséklet).

Tápanyagtartalom 100g-ban:
Energiaérték: 1796kJ/420kcal, Zsír: 10,3g, Telített zsírsavak: 6,2g, Szénhidrátok: 67,8g, Cukrok: 17g, Rost: 2,0g, Fehérje: 13,1g, Só: 0,25g, A-vitamin: 614µg, D-vitamin: 6,1µg, Tiamin (B1-vitamin): 1,1mg, Kalcium: 517mg, Nátrium: 0,10g.

Összetevők: rizsliszt 57%, teljes kecsketejpor 32%, banánpor 8%, málnapor 2%, kalcium-karbonát, tiamin (B1-vitamin), A-vitamin, D-vitamin.

Megjegyzések: Gyermeke egészsége érdekében fontos, hogy kövesse az elkészítési ajánlásokat. Mindig frissen készítse el az ételt. Kérjük, ne használja fel újra a megmaradt ételeket, és ne melegítse a zabkását mikrohullámú sütőben (túlmelegedés veszélye). Biztosítson kiegyensúlyozott étrendet, egészséges életmódot és alapos fogápolásra a baba első fogától kezdve.

Ajánlott tárolási feltételek: Száraz helyen, hőtől védve tárolja. Felbontástól számított 4 héten belül használja fel.

Származási ország: Németország.

Babakása - a tápláló kezdő étel

A babakása a kisbabák első falatainak tökéletes választása. Egyszerű, tápláló és ízletes, ráadásul könnyen elkészíthető.

Az alapja általában őrölt gabonafélék, amelyeket vízben vagy tejben főzünk meg, majd pürésítünk. A babakásához bátran adhatunk gyümölcsöt vagy zöldséget, ami segít az ízvilág gazdagításában. A megfelelő állag elérése érdekében fontos, hogy a főzés során figyeljünk a kása sűrűségére, hiszen a babák számára a lágy textúra a legideálisabb.
A babakása bevezetése során érdemes a különböző ízeket fokozatosan, apránként bevezetni, így segítve a baba ízlésének fejlődését. Ezzel a tápláló étellel nemcsak a táplálkozást kezdhetjük el, hanem egy életre szóló egészséges étkezési szokást is kialakíthatunk.

Címkék:

babakásaholle