Instant karamellás gabonakávé keverék.
Összetevők: instant gabonakávé 68% (gabonafélék 93%-árpa, rzs, cikória), cukor (karamellizált cukor) 2%, aroma.

Elkészítés: Két pohárba töltsön be egyenként 2-3 kanál karamellszószt. Óvatosan öntse hozzá a habos tejet. Vékony sugárban, a habrétegen keresztül öntse bele az INKA kávét (4 gr) . Így négy réteg fog kialakulni: karamell, tej, kávé és hab. A tetejét díszítse karamellszósszal. Kész is!

Tárolási információk : hűvös helyen tárolandó. Felbontás után szorosan zárja vissza.

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1546kJ / 365kcal
Zsír: 0,2g
amelyből telített zsírsavak: 0,2g
Szénhidrát: 84g
amelyből cukrok: 34g
Rost: 8,8g
Fehérje: 2,7g
Só: 0,14g
Inka termékek »

Címkék:

inka