Az INTERHERB KOLLAGÉN & HYALURONSAV INTENSE italpor hozzájárulhat a porcok és ízületek védelméhez. I. és II. típusú kollagén peptideket, hyaluronsavat, kurkuma és ördögcsáklya kivonatot tartalmaz, melyek támogathatják az ízületek mozgékonyságát és rugalmasságát.
Ajánlott mennyiség:
Az ajánlott napi adag (1 adagolókanál/12 g) italport alapos keverés mellett oldja fel 2-3,5 dl hideg vízben és fogyassza el. A termék legalább 3 hónapos, kúraszerű fogyasztása javasolt a megfelelő hatás elérése érdekében. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Hatóanyagok:
Hidrolizált kollagén peptid kivonat 8000 mg
Glükozamin-szulfát 1500 mg
MSM 300 mg
Hyaluronsav 100 mg
Kondroitin-szulfát 100 mg
Kurkuma kivonat 47,5 mg
Ördögcsáklya kivonat 4,75 mg
Összetevők:
Hidrolizált kollagén kivonat (szarvasmarha eredetű), glükozamin-szulfát, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aromák, metil-szulfonil-metán (MSM), L-aszkorbinsav, csomósodásgátló anyag (trikalcium foszfát), nátrium-hialuronát, kondroitin-szulfát, kurkuma (Curcuma longa) gyökérkivonat, Ördögcsáklya (Harpagophytum procumbens) gyökérkivonat, hidrolizált kollagén kivonat (csirke eredetű), édesítőszer (szukralóz, szukralóz), étkezési só.
Étrendi irányzatok:
Természetes módon glutén- és laktózmentes
Allergén információ:
A termék édesítőszerrel készült. A termék nyomokban tartalmazhat szóját, glutént, tojást, tejet, zellert, mustárt, dióféléket, szezámmagot és kén-dioxidot.
Mentességek:
laktózmentes, tartósítószer-mentes
Energia- és tápérték:
Energia: 1118 kJ/266 kcal
Zsír: 0,9 g, ebből telített zsírsavak: 0,9 g
Szénhidrát: 2,5 g, ebből cukrok: 0,5 g
Fehérje: 57,0 g
Só: 2,0 g
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Gyártó és/vagy forgalmazó:
BGB Interherb Kft.
Átfogó ismertető:
A kor előrehaladtával ízületeink terhelhetősége csökkenhet, ami kihathat a napi életvitelünkre. Az INTERHERB KOLLAGÉN & HYALURONSAV INTENSE italpor tudományosan igazolt arányban tartalmazza az ízületek egészségéhez szükséges hatóanyagokat. Az I. és II. típusú kollagén, hyaluronsav, kurkuma és ördögcsáklya kivonatok segíthetnek az ízületek mozgékonyságának és rugalmasságának megőrzésében. A C-vitamin hozzájárulhat a normál kollagénképződéshez, ezen keresztül a porcok és a csontozat megfelelő állapotának fenntartásához. A termék ananász-őszibarack ízű, és jéghidegen a legfinomabb.