Ízletes narancsos italpor, amely hidrolizált kollagén peptideket, C-vitamint, hyaluronsavat és növényi kivonatokat tartalmazhat, így támogathatja a porcok és ízületek egészségének megőrzését.

Ajánlott mennyiség:
Napi 1 adagolókanál (12 g) italport 2,5–3,5 dl vízben alaposan feloldva, étkezés után ajánlott fogyasztani. Javasolt 2–3 hónapos kúra, majd 2 hét szünet.

Hatóanyagok (1 adag / 12 g):
hidrolizált kollagén peptid (I. és II. típus) 8 000 mg
glükózamin-szulfát (amelyből glükózamin) 1 500 mg (1 131 mg)
MSM 300 mg
hialuronsav 100 mg
kondroitin-szulfát 100 mg
kurkuma kivonat (összkurkumin) 50 mg (47,5 mg)
ördögcsáklya kivonat (harpagozid) 50 mg (1 mg)
C-vitamin 200 mg

Összetevők:
hidrolizált marhakollagén peptid, glükózamin-szulfát, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), MSM, L-aszkorbinsav, nátrium-hialuronát, kondroitin-szulfát, kurkuma kivonat, ördögcsáklya kivonat, aroma (narancs), édesítőszer (szukralóz, steviol-glikozid), étkezési só

Mentességek:
gluténmentes
laktózmentes
hozzáadott cukrot nem tartalmaz

Figyelmeztetés:
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! A termék önmagában, folyadék nélkül fogyasztva fulladásveszélyes lehet. Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot.

Energia- és tápérték (100 g):
Energia: 1 118 kJ (266 kcal)
Zsír: 0 g,
Szénhidrát: 7,8 g,
ebből cukor: 0 g
Rost: 0 g
Fehérje: 58 g
Só: 0,22 g

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen, közvetlen napfénytől védve tartandó.

Gyártó és/vagy forgalmazó:
BGB Interherb Kft.

Átfogó ismertető:
Ez a narancs ízű italpor a porcok és ízületek támogatására összeállított hatóanyagokat tartalmazhat. A hidrolizált kollagén és a glükózamin a porcszerkezet fenntartásában játszhat szerepet, míg a hyaluronsav a rugalmasság megőrzésében segíthet. A kondroitin-szulfát, az MSM és a növényi kivonatok (kurkuma, ördögcsáklya) további kiegészítő támogatást nyújthatnak. A hozzáadott C-vitamin elősegítheti a kollagén normál képződését. Finom narancsos íze miatt könnyen beilleszthető a mindennapi rutinba.

Interherb termékek »

Címkék:

interherb