A feldolgozó üzembe érkezést követően azonnal frissen préselt 100% rostos gyümölcslé, Irsai Olivér szőlőlé, Summared és Gála alma fajtával.
Koch frissen préselt irsai szőlőlé almával 330ml leírása
Illatosságában a magyar nemesítésű, korán érő Irsai Olivér csemege- és borszőlőfajta aroma jegyei dominánsak, mint a muskotályosság, az érett körte, a bodza és egyéb virág friss illata.
A szőlőfajta kirobbanó kellemes zamatainak megőrzését biztosító frissen történő feldolgozásnak köszönhetően, olyan érzésünk lehet, mint ha szüretelésekor harapnánk szét a friss Irsai Olivér szőlőszemeket.
Felbontása után, hűtés nélkül három hétig fogyasztható.
Fehérszőlőlé - A természet ajándéka
A fehérszőlőlé egy különleges, ízletes ital, amely tele van jótékony hatásokkal. Kiváló választás a frissítő italok között, hiszen gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban.
A fehérszőlőlé természetes édes íze különösen vonzó, főként a nyári hónapokban, amikor a hőségben jól esik egy hűsítő ital. A szőlőből nyert lé tele van C-vitaminnal és antioxidánsokkal, amelyek segítenek fenntartani az egészséges immunrendszert és védik a sejteket. A fehérszőlőlé hidratáló hatása miatt ideális választás a sportolók számára is, hiszen segít pótolni a folyadékot.
A fehérszőlőlé nemcsak önállóan, hanem koktélok alapanyagaként is megállja a helyét. Kellemes íze és színes aromái miatt mindenki kedvence lehet, így érdemes tartani belőle a hűtőben!
Almalé - Frissítő élmény minden alkalomra
Az almalé egy frissítő és ízletes ital, amely tökéletes társ a mindennapokban. Finom íze és tápláló összetevői miatt sokan választják ezt a gyümölcslevet.
Készítése során friss, érett almákat préselnek, így megőrzi a gyümölcsök jótékony hatásait. Az almalé gazdag vitaminokban, mint például C-vitamin és különböző ásványi anyagok, amelyek segítenek fenntartani a jó közérzetet. A rosttartalma hozzájárul az emésztés egészségéhez, míg az antioxidánsok védik a sejteket. Az almalé ideális választás sportolás után vagy egy fárasztó nap végén, mivel gyorsan felfrissít.
A különböző ízesítési lehetőségek révén az almalé sokoldalú ital, amelyet önállóan vagy különböző italokba keverve is fogyaszthatunk. Fogyasztása egyszerű, és bármikor élvezhetjük az almák frissítő ízét!
Szőlőlé - a frissítő élvezet
A szőlőlé egy frissítő és ízletes ital, amely számos jótékony hatással rendelkezik. Élvezd a szőlő természetes ízét bármikor a nap folyamán!
A szőlőlé készítése során a legjobb minőségű, érett szőlőszemeket préselik ki, hogy a lehető legtöbb tápanyagot megőrizzék. Gazdag vitaminokban, mint a C-vitamin és az A-vitamin, amelyek segítenek az immunrendszer erősítésében. Az antioxidánsok, mint a flavonoidok, hozzájárulnak a sejtek védelméhez, így a szőlőlé fogyasztása hosszú távon jótékony hatással bírhat a szervezetre.
Tökéletes választás lehet családi összejöveteleken, piknikeken vagy akár egy hűsítő italnak a nyári melegben. A szőlőlé könnyen beilleszthető különféle diétákba, és mivel természetes alapanyagokból készül, remek alternatívát nyújt a mesterségesen édesített italokkal szemben.




