Curryvel ízesített vegán tonhal pótló készítmény magas fehérjetartalommal.
Loma Linda tuno curryvel 142g leírása
Glutén- és GMO mentes. Felbontás után finoman öntse le a levét, 48 órán belül fogyasztható.
Tápérték tartalom 100g termékben:
Energia: 327kJ/78kcal
Zsír: 3,5g
ebből telített zsírsav 2,8g
Szénhidrát: 2,4g
ebből cukor 1,4g
Rost 4,1g
Fehérje 7,1g
Só: 0g
Összetevők: textúrált szójafehérje 30%, kókusztej, víz, hagyma, paradicsompaszta, paradicsom, koriander, fokhagyma, gyömbér, só, növényi kivonat (borsó, sárgarépa), fűszerek (koriander, kömény, curry, kardamom, szegfűszeg, fokhagyma, fekete bors, fahéj, chili, görögszéna), élesztő kivonat, növényi krémesítő (maltodextrin, napraforgó olaj, aroma, só, dextróz), mustár, kurkuma
Allergének: mustár, szója.
Tonhal pástétom - ízletes és tápláló
A tonhal pástétom egy ízletes és tápláló étel, amely mindenki számára kedvelt lehet. Könnyen és gyorsan elkészíthető finomság, ideális snackekhez vagy főétkezésekhez.
A tonhal pástétom alapja a tonhal, amelyet krémsajttal és ízlés szerint fűszerekkel kombinálunk. A citromlé frissítő ízt ad, míg a fűszerek, mint a só és bors, kiemelik a tonhal gazdag ízét. Az elkészítése gyors és egyszerű, mindössze annyira van szükség, hogy a hozzávalókat alaposan összekeverjük. A pástétom sűrű, krémes állaga miatt kiválóan kenhető, így könnyen felhasználható különböző ételekhez.
Tálaláskor friss kenyérrel, pirítóssal vagy zöldségekkel érdemes kínálni, hogy egy igazán ízletes és tápláló étkezést kapjunk. A tonhal pástétom nemcsak finom, hanem egészséges alternatíva is a mindennapi étrendben.
Tonhal - Az ínycsiklandó tengerparti élmény
A tonhal egy ízletes és tápláló hal, amely a tengerparti ételek egyik ikonikus képviselője. Friss és konzerv változatban egyaránt népszerű. Fedezd fel sokoldalúságát!
A tonhal húsának gazdag íze és puha állaga megkülönbözteti más halaktól. Főzés közben a tonhal gyorsan elkészül, így ideális választás a rohanós hétköznapokra. Az omega-3 zsírsavak, vitaminok és ásványi anyagok gazdag forrása révén a tonhal hozzájárul a szív egészségéhez és az immunrendszer erősítéséhez. Emellett a tonhal alacsony kalóriatartalmú, így segíthet a súlykontrollban is.
A tonhalat sokféleképpen felhasználhatjuk: süthetjük serpenyőben, grillezhetjük vagy akár nyersen is fogyaszthatjuk sashimi formájában. A tonhal salátákban, tésztákban és szendvicsekben is remek választás. Az ízek variálhatósága miatt a tonhal szinte bármilyen étkezéshez jól illik, így érdemes felfedezni a különböző elkészítési módokat és új ízélményeket létrehozni.
Pástétom - a kreatív konyha remeke
A pástétom egy sokoldalú étel, amely számos változatban elkészíthető. Gazdag ízvilágával és krémes állagával igazi különlegesség. Kitűnő választás mindennapi étkezésekhez és ünnepi alkalmakra is.
A pástétom alapja lehet szinte bármilyen hús, hal vagy zöldség, amelyet fűszerekkel és zsiradékkal kevernek össze. A pépesített masszát gyakran tojással dúsítják, így még krémesebb állagot kapunk. Az elkészítés folyamata során az alapanyagokat alaposan megfőzik, hogy az ízek egyesüljenek. A pástétomot általában hűtőben pihentetik, hogy az ízek teljesen összeérjenek. A változatos fűszerezés lehetővé teszi, hogy mindenki saját ízlésének megfelelően alakíthassa a pástétomot.
Tálaláskor friss kenyérrel vagy zöldségekkel kínáljuk, így remek előételként szolgálhat. A pástétom nemcsak ízletes, hanem látványos is, ami minden étkezést különlegessé tesz. Kreativitásunknak csak a fantáziánk szabhat határt, hiszen a pástétom sokoldalúsága lehetővé teszi az új ízek felfedezését.




