A MAMUKO védjegyet 2012-ben fejlesztették ki, és olyan bio többmagvas zabkása-keverékeket takar, amelyek tökéletes választást jelentenek a csecsemők számára 4 hónapos kortól.

Mamuko bio zabkása (4 hónapos kortól) 200g leírása

MAMUKO EXKLUZÍV BIO BÉBI ZABKÁSA

- 4 hónapos kortól csecsemők számára

- A recepteket gyermekorvosokkal és gasztroenterológusokkal együttműködve fejlesztették ki

- Kizárólag a legjobb európai gazdaságokból származó, gondosan válogatott bio gabonafélékből készülnek

- A termékeket nem kezelik magas hőmérsékleten és nyomáson - nem extrudáltak, nem instant módon készültek

- Nincs hozzáadott cukor, nincs tej, nincsenek tartósítószerek, nincsenek adalékanyagok

- Speciális szabadalmaztatott technológia segít a zabkásáknak megőrizni a rengeteg természetes tápanyagot, ásványi anyagot és vitamint

- Vegán

- A termékek nagyon táplálóak

- A MAMUKO zabkása talán az egyetlen olyan babakása a világon, amelyet főzni kell...de csak 3-5 percig...

Gasztroenterológusokkal és gyermekorvosokkal együttműködve megalkottuk a saját gabonafeldolgozási módszerünket, amely megőrzi az összes természetes tápanyagot, és a lehető legegészségesebb terméket kapjuk. Tekintettel arra, hogy termékeinket a legkisebbeknek szánjuk, az általunk beszerzett gabonafélék csak a legmagasabb minőségűek. Nem elégszünk meg a prémium minőségű anyagoknál kevesebbel, folyamatosan beszerzéseket végzünk és teszteljük az általunk beszerzett gabonákat.

A MAMUKO zabkása kiváló minőségű, nagyon tápláló, hozzáadott cukor, tej és tartósítószer nélkül. A termékeket nem kezelik magas hőmérsékleten és nyomáson - nem extrudálják, nem instant.

A MAMUKO zabkását a bio gabona minden értékes tápanyagának megőrzése szempontjából mindössze 3-5 percig kell főzni.

Választékunkban 10 exkluzív bio zabkása található (3 - 4+ hónapos kortól, 5 - 6+ hónapos kortól, 2 - 12+ hónapos kortól).

Zabkása - A klasszikus reggeli

A zabkása a klasszikus, tápláló reggeli ételek közé tartozik, amely egyszerűen elkészíthető és rendkívül sokoldalú. Minden korosztály számára ajánlott.

A zabkása fő összetevője a zabpehely, amely kiváló rostforrás, így segít a jó emésztés fenntartásában. Az elkészítése is pofon egyszerű: elegendő a zabpelyhet forró vízbe vagy tejbe keverni, és pár perc elteltével már fogyasztható is. A zabpehely tartalmaz B-vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek jótékony hatással vannak a szervezetre.
Az ízesítés terén rengeteg lehetőség áll rendelkezésünkre: friss gyümölcsök, száraz gyümölcsök, magvak vagy édesítőszerek segítségével mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő változatot. A zab kása tehát nemcsak laktató és egészséges, hanem igazán ízletes reggeli is, ami energikus kezdetet biztosít a napunknak.

Címkék:

mamukozabkása