Mandy növényi pástétom csak növényi eredetű alapanyagokat tartalmazó készítmény, mely ideális táplálék a vegetáriánusok számára.
Mandy növényi pástétom (gombás) 120g leírása
Krémes jellegű könnyen kenhető növényi összetevőkből készült pástétom. Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz.
Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.
Ajánlott felnyitás után hűtőszekrényben tárolni, és 24 óra alatt elfogyasztani.
Összetevők: víz, napraforgónövényiolaj, szójafehérje, búza keményítő, jódozott só, zselésítőanyag (karragén), sűrítőanyag (guar gumi), stabilizátor (polifoszfát), emulgeálószer (ecetsav észterei mono és digliceridekkel), antioxidáns (Na aszkorbát), glükóz szirup, rozmaring kivonat, gomba 8%, színező: karamell. Allergének: zeller, búza, szója.
Tárolási feltételek: Száraz helyen, +2C° és +25C° közötti hőmérsékleten tárolandó.
Tápanyagtartalom 100g termékben:
Energia: 896kJ / 217kcal
Zsírok: 21g
ebből telített 3g
Szénhidrát: 4,2g
ebből cukrok 0,3g
Fehérjék: 2,6g
Nátrium: 0,46g.
Pástétom - a kreatív konyha remeke
A pástétom egy sokoldalú étel, amely számos változatban elkészíthető. Gazdag ízvilágával és krémes állagával igazi különlegesség. Kitűnő választás mindennapi étkezésekhez és ünnepi alkalmakra is.
A pástétom alapja lehet szinte bármilyen hús, hal vagy zöldség, amelyet fűszerekkel és zsiradékkal kevernek össze. A pépesített masszát gyakran tojással dúsítják, így még krémesebb állagot kapunk. Az elkészítés folyamata során az alapanyagokat alaposan megfőzik, hogy az ízek egyesüljenek. A pástétomot általában hűtőben pihentetik, hogy az ízek teljesen összeérjenek. A változatos fűszerezés lehetővé teszi, hogy mindenki saját ízlésének megfelelően alakíthassa a pástétomot.
Tálaláskor friss kenyérrel vagy zöldségekkel kínáljuk, így remek előételként szolgálhat. A pástétom nemcsak ízletes, hanem látványos is, ami minden étkezést különlegessé tesz. Kreativitásunknak csak a fantáziánk szabhat határt, hiszen a pástétom sokoldalúsága lehetővé teszi az új ízek felfedezését.
Gomba pástétom - a frissesség íze
A gomba pástétom egy ínycsiklandó és egészséges finomság, amely bármilyen étkezéshez nagyszerűen illik. Fedezze fel a frissesség ízét! A gomba pástétom különböző friss gombák felhasználásával készül, melyek gazdagítják az ízélményt. Az elkészítés során a gombákat alaposan megpárolják, majd pépesítik, hogy egy selymes, krémes állagot kapjanak.
A pástétomhoz fűszerek és természetes összetevők is kerülnek, amelyek kiemelik a gombák ízét. Ideális választás szendvicsekhez, salátákhoz, vagy akár önálló fogásként zöldségekkel tálalva. A gomba pástétom nemcsak finom, hanem tápláló is, hiszen tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal.
A gomba pástétom sokoldalú, így bármilyen alkalomra tökéletes kiegészítő, legyen szó reggeliről, uzsonnáról vagy vacsoráról. Kóstolja meg, és tapasztalja meg a frissesség ízét a gomba pástétommal!




