Minden Manuka Health manuka méz garantáltan 100%-ban új-zélandi eredetű. A Manuka Health büszke arra, hogy Új-Zélandon működik. Minden egyes üveg mézünket itt, Új-Zélandon tesztelünk és csomagolunk. Minden egyes üveg méz visszavezethető a méhészhez, aki a kaptárból kitermelte. Minden gyártási tételt háromszorosan tesztelünk, hogy teljesen biztosak legyünk a tisztaságban, a minőségben és az MGO hatékonyságában.
Prémium új-zélandi MGO 550+ Manuka méz, természetes metilglioxál-tartalom tanúsítvánnyal (minimum 550 mg / kg) - mely tudományosan bizonyítottan a manuka méz egyik legfontosabb természetes összetevője.

Minden Manuka Health manuka méz garantáltan 100%-ban új-zélandi eredetű: minden egyes üveg, visszavezethető ahhoz a méhészhez, aki a kaptárból "kitermelte".

A Manuka Méz 550+ MGO, 250g prémium minősítésű új-zélandi manuka méz, amelyben megbízhat!

Fenntartható módon, Új-Zéland távoli, érintetlen részein lévő méhészetekből származik, és speciális mézüzemünkben tökéletesítjük, teszteljük és csomagoljuk.
A folyamat minden egyes lépésénél szakértő gondossággal, a lehető legkisebb beavatkozással biztosítjuk, hogy a manuka méz megőrizze egyedülálló természetes tulajdonságait. Manuka mézünk, a világszerte népszerű csodálatos ízzel és a sima, bársonyos textúrával is rendelkezik.

A Manuka Health Manuka mézeknek az MGO tartalmát, hatékonyságát és tisztaságát, rendszeresen ellenőrzik és hitelesítik.

Tudományos bizonyítékok igazolják, hogy a metilglioxál (MGO) az új-zélandi manuka mézben, a természetesen előforduló egyik kulcsfontosságú összetevő.
Az MGO-tartalom nagymértékben változhat, ezért minden egyes gyártási tétel vizsgálata fontos az MGO-tartalom garantálása érdekében.

Minden gyártási tételt háromszorosan tesztelünk, hogy teljesen biztosak legyünk a tisztaságban, a minőségben és az MGO hatékonyságában, valamint az UMF Association és az új-zélandi kormány Elsődleges Ipari Minisztériumának független minőségi és hitelességi tanúsítványával is rendelkezünk.

Hogyan válasszunk MGO faktort?

Az MGO250 alkalmas az immunrendszer erősítésére és enyhébb betegségek kezelésére (torokfájás, megfázás, láz, fejfájás stb.)
Az MGO400 az ellenálló fertőzések ellen, gyulladásokra és gyomorsav kezelésére ajánljuk.
Az MGO550 a Staphylococcus, a Helicobacter pylori, a candida és más nehezen megszűnő fertőzések esetén ajánlott.
Adagolási tudnivalók:

Bizonyos mértékű kristályosodás előfordulhat, ez nincs befolyással a termék minőségére.
Fogyasszon naponta 3 teáskanállal, önmagában.
Külsőleg is alkalmazható.

Figyelmeztetés:
12 hónapos kor alatti gyermek ne fogyassza.

Amennyiben allergiás a méhészeti termékekre, ne fogyassza.

A manuka méz használata: Kanalazza, kenegesse, csepegtesse, keverje: a manuka méz sokoldalú, egyszerűen használható és nagyon ízletes.

A fogyasztás legjobb módja, ha közvetlenül a kanálról esszük.
Keverhetjük meleg vízbe, teába vagy kávéba is.
Remekül helyettesíti a finomított cukrot, és tökéletes kísérője a reggelinek és turmixoknak. 
A manuka méz természetes feltöltődést biztosít edzés előtt vagy után, egészséges csemege a gyerekek ebédjéhez, és tökéletes frissítő, amely nem okoz semmiféle lehangoltságot.

Alkalmazása belsőleg ajánlott az alábbi esetekben:
H. pylori, MRSA, Candida, Gyomorfekély, Gyomorhurut, Torokgyulladás, Felfázás, Láz, Immungyengeség.

Belsőleg a manuka méz nagyon áldásos az emésztőrendszer számára. A kórokozók a gyomorban és a belekben elszaporodva lassíthatják az emésztés folyamatát, miközben olyan kellemetlen panaszokat okoznak, mint a puffadás, a hányinger, a székrekedés, a hasmenés vagy a görcsök. A manuka méz sok esetben képes orvosolni ezeket a problémákat. [01.]

A benne lévő antioxidánsok segítenek megsemmisíteni a szervezetben található szabadgyököket. A manuka méz a levegőbe jutva higroszkopikus környezetet tud létrehozni. Ezzel képes fertőtleníteni a sebeket, elősegíti az új bőrszövetek kifejlődését, és megakadályozza, hogy a kötszer a sebre ragadjon. Az újabb felfedezéseknek köszönhetően hamarosan akár átveheti a vezető szerepet a sebkezelésben. [02.]

A manuka méz tárolása: minden mézünk 100%-ban természetes, ezért a szín, az állag és az íz gyártási tételenként némileg változhat, és az érleléssel fejlődhet (akárcsak a jó bor).

A manuka mézet a kamrában kell tárolni, nem a hűtőben. A hideg hőmérséklet a méz kristályosodását eredményezheti (de ne aggódjon, a méz ettől még fogyasztható).

A méz természetes tulajdonságainak védelme érdekében kerülje a tartósan magas hőhatásnak való kitettséget.

100%-ban Új-Zélandi Manuka méz.
Manuka termékek »

Címkék:

!edina4manuka