Főkategóriák
Mások ezeket vették
A Natur Tanya Omega-3 TG egy prémium minőségű omega-3 zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítő.
A termék vadvízi halolajból készül, triglicerid formában, mely a legkönnyebben felszívódó omega-3 zsírsav forma. A Natur Tanya Omega-3 TG magas EPA és DHA tartalommal rendelkezik, melyek hozzájárulnak a szív, az agy és a szem egészségéhez.
Adagolási javaslat: Napi 1-3 lágyzselatin kapszula, a lehető legjobb hatás elérése érdekében, étkezés közben, bő vízzel lenyelve. Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap.
Vadvízi halolaj, 3375mg Omega-3 zsírsav tartalommal, triglicerid formában. Termékünket úgy fejlesztettük ki, hogy nagy mennyiségben tartalmazza az aktív hatóanyagokat 75%-os Omega-3 zsírsav tartalommal, természetes triglicerid formában. Az általunk felhasznált halolaj fenntartható halászatból származik, ezt a MarinTrust és Friends of the Sea logó/certifikáció biztosítja.
Mikor és kiknek ajánlott az Omega-3 zsírsavak fogyasztása?
A szív egészségének támogatásához, Szív- és érrendszeri problémák esetén, Magas vérnyomás esetén, Magas koleszterinszint esetén, A fizikai és szellemi teljesítőképesség javításához, Az idegrendszer és az agyműködés támogatásához, A memória és a koncentrálási képesség javításához, A normál látás megőrzéséhez, Kismamáknak terhesség és szoptatás alatt, Fogyókúrázóknak, Kevés halat fogyasztóknak.
AZ OMEGA-3 ZSÍRSAVAK KÖZÖTT TÖBBFÉLE FORMÁT KÜLÖNBÖZTETÜNK MEG.
A halolaj tartalmú étrend-kiegészítők esetében leginkább a triglicerid és az etil-észter Omega-3 zsírsav formák fordulnak elő.
A triglicerid zsírsavak jelentősége abban áll, hogy természetes módon fordulnak elő, így többek között azokban a sósvízi halakban, amelyek az Omega-3 zsírsavak (főként EPA+DHA) kiváló forrásai is. Mindezek mellett fontos megjegyezni, hogy a zsírszöveti triglicerid az emberi szervezet fő energiaraktára.
Természetes körülmények között a sósvízi halak viszont kevesebb, mint 30% Omega-3 triglicerid zsírsavakat (EPA+DHA) tartalmaznak. A magasabb Omega-3 koncentráció elérése érdekében a zsírsavakat eltávolítják a glicerinről, és azt szintetikus úton alkohollal (etil-alkohol) helyettesítve észterezéssel (majd az EPA+DHA szintet a megfelelő szintre állítják be), olyan etil-észter zsírsavakat hoznak létre, amelyek már nem fordulnak elő a természetben. Ebben az esetben hiányzik a triglicerideknél is jellemző molekuláris alapváz.
A triglicerid váz egy folyamattal visszaállítható úgy, hogy bizonyos enzimek (pl. lipáz) segítségével az etil-észter zsírsav molekulák etil-csoportját eltávolítják és a szabad zsírsavakat újra észterifikálják úgy, hogy a glicerint visszajuttatják a trigliceridekbe.
Az előállítók nagy többsége kihagyja ezt a lépést, mert egyrészt plusz költségeket jelent, valamint időigényes. Emiatt a ma forgalomban levő Omega-3 halolaj koncentrátumok túlnyomó részben nem természetes etil-észter formában fordulnak elő.
Az Omega-3 zsírsavak esszenciálisak (nélkülözhetetlenek) számunkra. Szervezetünk nem, vagy csak kis mennyiségben tudja őket előállítani. Termékünk vadvízi halakból nyert tisztított zsírsavakat tartalmaz. Rendkívül koncentrált, 3 lágyzselatin kapszula 3375 mg Omega-3 zsírsav tartalma biztosítja az optimális élettani hatás elérését. Az általunk felhasznált halolaj fenntartható halászatból származik, ezt a MarinTrust és Friends of the Sea logó/certifikáció biztosítja. A halolaj stabilitása és az avasodás megelőzése érdekében a formulát hozzáadott természetes antioxidáns tokoferolok védik.
Összetevők: halolaj (vadon élő halakból kinyert), kapszulahéj (zselatin), nedvesítőszer (glicerin), antioxidáns (tokoferolban gazdag kivonat).
Adagolási javaslat: Napi 1-3 lágyzselatin kapszula, a lehető legjobb hatás elérése érdekében, étkezés közben, bő vízzel lenyelve. Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap.
Vadvízi halolaj, 3375mg Omega-3 zsírsav tartalommal, triglicerid formában. Termékünket úgy fejlesztettük ki, hogy nagy mennyiségben tartalmazza az aktív hatóanyagokat 75%-os Omega-3 zsírsav tartalommal, természetes triglicerid formában. Az általunk felhasznált halolaj fenntartható halászatból származik, ezt a MarinTrust és Friends of the Sea logó/certifikáció biztosítja.
Mikor és kiknek ajánlott az Omega-3 zsírsavak fogyasztása?
A szív egészségének támogatásához, Szív- és érrendszeri problémák esetén, Magas vérnyomás esetén, Magas koleszterinszint esetén, A fizikai és szellemi teljesítőképesség javításához, Az idegrendszer és az agyműködés támogatásához, A memória és a koncentrálási képesség javításához, A normál látás megőrzéséhez, Kismamáknak terhesség és szoptatás alatt, Fogyókúrázóknak, Kevés halat fogyasztóknak.
AZ OMEGA-3 ZSÍRSAVAK KÖZÖTT TÖBBFÉLE FORMÁT KÜLÖNBÖZTETÜNK MEG.
A halolaj tartalmú étrend-kiegészítők esetében leginkább a triglicerid és az etil-észter Omega-3 zsírsav formák fordulnak elő.
A triglicerid zsírsavak jelentősége abban áll, hogy természetes módon fordulnak elő, így többek között azokban a sósvízi halakban, amelyek az Omega-3 zsírsavak (főként EPA+DHA) kiváló forrásai is. Mindezek mellett fontos megjegyezni, hogy a zsírszöveti triglicerid az emberi szervezet fő energiaraktára.
Természetes körülmények között a sósvízi halak viszont kevesebb, mint 30% Omega-3 triglicerid zsírsavakat (EPA+DHA) tartalmaznak. A magasabb Omega-3 koncentráció elérése érdekében a zsírsavakat eltávolítják a glicerinről, és azt szintetikus úton alkohollal (etil-alkohol) helyettesítve észterezéssel (majd az EPA+DHA szintet a megfelelő szintre állítják be), olyan etil-észter zsírsavakat hoznak létre, amelyek már nem fordulnak elő a természetben. Ebben az esetben hiányzik a triglicerideknél is jellemző molekuláris alapváz.
A triglicerid váz egy folyamattal visszaállítható úgy, hogy bizonyos enzimek (pl. lipáz) segítségével az etil-észter zsírsav molekulák etil-csoportját eltávolítják és a szabad zsírsavakat újra észterifikálják úgy, hogy a glicerint visszajuttatják a trigliceridekbe.
Az előállítók nagy többsége kihagyja ezt a lépést, mert egyrészt plusz költségeket jelent, valamint időigényes. Emiatt a ma forgalomban levő Omega-3 halolaj koncentrátumok túlnyomó részben nem természetes etil-észter formában fordulnak elő.
Az Omega-3 zsírsavak esszenciálisak (nélkülözhetetlenek) számunkra. Szervezetünk nem, vagy csak kis mennyiségben tudja őket előállítani. Termékünk vadvízi halakból nyert tisztított zsírsavakat tartalmaz. Rendkívül koncentrált, 3 lágyzselatin kapszula 3375 mg Omega-3 zsírsav tartalma biztosítja az optimális élettani hatás elérését. Az általunk felhasznált halolaj fenntartható halászatból származik, ezt a MarinTrust és Friends of the Sea logó/certifikáció biztosítja. A halolaj stabilitása és az avasodás megelőzése érdekében a formulát hozzáadott természetes antioxidáns tokoferolok védik.
Összetevők: halolaj (vadon élő halakból kinyert), kapszulahéj (zselatin), nedvesítőszer (glicerin), antioxidáns (tokoferolban gazdag kivonat).
Natur Tanya termékek »