Tortillalepény. Kukorica- és quinoalisztből, tápióka keményítővel. Könnyen összehajtható. Burritonak vagy mártogatós mellé is ideális.
Az Old El Paso gluténmentes tortilla lepények tápióka keményítővel, kukorica- és quinoaliszttel készülnek. A lepény ideális egy burito elkészítéséhez, mert könnyedén összehajtható. Jó választás egy mártogatós vagy dip mellé is.

Felhasználási javaslat: Melegítse meg a tortillákat. Készítse el sütőben: melegítse elő a sütőt 140°C-ra (légkeveréses: 120°C). Veg ye ki a tortillákat a csomagolásból és válassza szét őket egymástól. Csomagolja fóliába vagy sütőpapírba és melegítse 10 percig. Mik rohullámos sütőben: szúrja ki a csomagolást és helyezze mikrohullámú sütőbe. Melegítse 35 másodpercig 800 watt-on. Nyissa ki a csoma golást és válassza szét a tortilla lepényeket. Tálalásig tartsa letakarva. Tálalja a felmelegített tortillákat ízlés szerint hússal , friss zöldségekkel és salsa szósszal.

Tápióka keményítő (53%), ivóvíz, fehérkukorica liszt (8%), stabilizátorok (glicerol, xantángumi), quionaliszt (4%), amaranth liszt, emulgeálószer (zsírsavak moni- és digliceridjei), étkezési só.
Old Elpaso termékek »

Címkék:

!edina4