Vajas csirke indiai mártás Paradicsom és vaj alapú mártás, görögszénával és zöld kardamommal.
Vegetáriánusok fogyaszthatják! Gluténmentes! Nem tartalmaz mesterséges színezéket, aromát és tartósítószert. 4 adag, elkészítés 20 perc. Bevásárló lista: 400 g csicseriborsó és 2 db édesburgonya vagy 450 g csirkehús. Elkészítési javaslat: 1, Vágja föl a húst vagy zöldségeket és pirítsa meg (kb 5perc) 2, Adjuk hozzá a mártás és főzzük össze (kb 15perc) 3, Tálaljuk rizzsel vagy naan kenyérrel. Tálalás előtt adhat hozzá spenótot is. Összetevők: Víz, Paradicsom (10%), Tejszín (tej) (10%), Vaj (tej) (4%), Repceolaj, Cukor, Módosított Kukoricakeményítő, Paradicsom koncentrátum (2,5%), Szárított hagyma, Őrölt fűszerek (fűszerek, koriander (1,7%), kömény (1,4%)), Fokhagymapüré, Gyömbér püré, Só, Füstölt őrölt paprika (0,4%), Savak (tejsav, citromsav), Zöld kardamom (0,7%), Paprika kivonat, Szárított Görögszéna levél (0,3%). Allergéneket lásd az összetevőknél vastagon kiemelt betűkkel! Allergén: Dióféléket és földimogyorót tartalmazhat. Tárolás: Száraz, hűvös helyen. Felbontás után azonnal használja fel.
Pataks termékek »

Címkék:

pataks