Hozzáadott cukor-, tej-, glutén, tojás, tartósítószer- és adalékanyag-mentes.
Polcz tárkonyos csirkeragu készétel (rizzsel, adalékmentes) 340g leírása
A Polcz tárkonyos csirkeragu készétel rizzsel egy ízletes és tápláló választás mindazok számára, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének egy finom étkezést készíteni. Ez a készétel különösen kedvező lehet azok számára, akik figyelnek az egészséges táplálkozásra, mivel adalékanyag- és tartósítószer-mentes. A termék gazdag ízvilágát a friss tárkony és a gondosan válogatott csirkehús adja, amelyet tökéletesen kiegészít a puha, ízletes rizs. A készétel laktóz- és gluténmentes, így ideális választás lehet érzékeny gyomrúak számára is. A Polcz tárkonyos csirkeragu rizzsel nemcsak finom, hanem tápláló is, hiszen a benne található fehérjék és szénhidrátok hozzájárulnak a mindennapi energiaszükséglet kielégítéséhez. Az étel elkészítése rendkívül egyszerű, így akár egy fárasztó nap után is gyorsan asztalra varázsolhatjuk.
Ez a készétel tökéletes választás lehet egy gyors ebédhez vagy vacsorához, de akár piknikre is magunkkal vihetjük. Az ízletes csirkeragu és a rizs kombinációja garantálja, hogy minden falat élvezetes legyen. A termék ideális lehet családi étkezésekhez, baráti összejövetelekhez, vagy akár egyedülálló étkezésekhez is, amikor nem szeretnénk sok időt tölteni a főzéssel. A Polcz tárkonyos csirkeragu rizzsel egy remek alternatíva a hagyományos házi főzéshez, hiszen minden szükséges tápanyagot tartalmaz, és nem kell aggódnunk a hozzáadott cukrok vagy mesterséges anyagok miatt.
Összetevők: csirkehús, rizs, víz, tárkony, só, fűszerek.
Allergén információ: nem tartalmaz glutént, laktózt, tojást, tejterméket.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Kiszerelés: 340 g.
Csirkeragu - egyszerűen ízletes
A csirkeragu egy ízletes és tápláló étel, amely könnyen elkészíthető. Kiváló választás a hétköznapokra és ünnepekre egyaránt. Érdemes kipróbálni. Az étel alapja a csirkehús, amelyet kockákra vágunk és megpirítunk. A zöldségek, mint a hagyma, sárgarépa és zöldborsó, hozzájárulnak az ízek gazdagságához. A fűszerek, mint a bors és a paprika, kiemelik az étel ízét.
Az elkészítés során először a csirkehúst pirítjuk meg, majd fokozatosan hozzáadjuk a felaprított zöldségeket. Az étel ízét a fűszerezés határozza meg, így érdemes kísérletezni a különböző aromákkal. A csirkeraguhoz tejszínt is adhatunk, hogy krémesebb állagot kapjunk. Tálaláskor friss petrezselyemmel is díszíthetjük, ami nemcsak szép, hanem ízletes is.
A csirkeragu nagyszerű választás, mivel tápláló és laktató fogás. Főtt rizzsel vagy tésztával tálalva tökéletes étkezést alkothatunk. Az elkészítése gyors és egyszerű, így ideális megoldás lehet egy fárasztó nap után. Ezzel az étellel mindenki elégedett lesz az asztalnál.




