Az Agavé szirup egy édesítőszer, amelyet az agávé növény nektárjából készítenek.

Prana Agavé szirup (cseppmentes kiszerelés) 350ml leírása

Ez a természetes édesítőszer gyakran használt az ételkészítésben és édesítésre, mint alternatíva a cukor vagy más édesítőszerek helyett. A 350ml-es kiszerelés kényelmes és könnyen adagolható, és az agavé szirup finom édes ízével kiváló választás lehet például sütemények, italok és egyéb receptek édesítésére. Csak néhány előnyben részesítik az agavé szirupot, mivel a növényi eredetű és jobb glikémiás indexszel rendelkezik, mint például a cukor.

Összetevők: 100% bio agavé szirup. Egyéb allergén információ: Nyomokban földimogyorót, dióféléket és szezámmagot tartalmazhat. Száraz hűvös helyen tartandó!

Agavé szirup - édes ízek új dimenziója

Az agavé szirup egy természetes, édesítő tulajdonságú szirup, amely tökéletes cukorpótló. Fedezze fel, mire képes!

Az agavé szirupot az agavé növényből készítik, amely Mexikóban őshonos. A növény leveleit feldolgozva édes nedvet nyernek, amelyet sűrű, aranyló sziruppá alakítanak. Az agavé szirup édes íze és könnyű oldódása miatt ideális választás különböző ételekhez és italokhoz. Kiválóan alkalmazható sütik, joghurtok, gyümölcsök és italok édesítésére, így sokoldalúan felhasználható a konyhában.
Az agavé szirup alacsony glikémiás indexe miatt nem emeli meg hirtelen a vércukorszintet, így a cukorbetegek és a diétázók is élvezhetik. Továbbá gazdag tápanyagokban, vitaminokban és ásványi anyagokban, így hozzájárulhat a napi étrend kiegyensúlyozottságához. Válassza az agavé szirupot, és tapasztalja meg az egészséges édesítést!

Címkék:

agavé szirupprana