Növényi alapú, allergén mentes hőkezelt, szeletelt élelmiszer védőgázas csomagolásban.

Queen of peas vegán szendvicsfeltét (pritaminos) 100g leírása

A Queen of peas vegán szendvicsfeltét egy ízletes és tápláló alternatíva a hagyományos húsos szendvicsekhez. Ez a pritaminos változat különösen gazdag ízvilággal rendelkezik, amely a friss zöldségek és fűszerek harmonikus kombinációjának köszönhető. A termék 100 g-os kiszerelésben kapható, így ideális választás lehet egy gyors és egészséges étkezéshez. A vegán szendvicsfeltét gluténmentes, ami lehetővé teszi, hogy azok is élvezhessék, akik érzékenyek a gluténre. A Queen of peas szendvicsfeltét nemcsak ízletes, hanem tápláló is, hiszen gazdag növényi fehérjékben és rostokban, amelyek hozzájárulnak a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz. A termék könnyen használható, hiszen egyszerűen kenhető, így ideális választás lehet reggelire, uzsonnára vagy akár vacsorára is. A vegán életmódot követők számára különösen vonzó lehetőség, hiszen nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, így a környezettudatos fogyasztók is bátran választhatják.

Ez a szendvicsfeltét remekül használható különféle szendvicsek, wrapek, vagy akár saláták ízesítésére is. Kiválóan párosítható friss zöldségekkel, sajtokkal vagy más növényi alapú feltétekkel, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő kombinációt. A Queen of peas vegán szendvicsfeltét nemcsak finom, hanem praktikus is, hiszen gyorsan elkészíthető ételekhez nyújt segítséget, így ideális választás a rohanós hétköznapokra.

Összetevők: zöldborsó, pritamin paprika, fűszerek, növényi olaj, citromlé, só.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Kiszerelés: 100 g.

Felvágott - Egyszerűség és íz

A felvágott egy olyan ínycsiklandó élelmiszer, amely gyors megoldásokat kínál az étkezések során. Könnyen elkészíthető és rendkívül változatos, így ideális választás a rohanós hétköznapokra is. Fedezd fel a felvágottak sokszínűségét!

A felvágottak készítése a húsok gondos válogatásával kezdődik, majd azokat fűszerekkel és egyéb hozzávalókkal ízesítik. A különböző készítési eljárások - mint a füstölés, szárítás vagy pácolás - mind hozzájárulnak a felvágottak egyedi ízéhez. A legkedveltebb típusok között a sonka, a szalámi és a körözött felvágottak találhatók, amelyek minden étkezéshez remek kiegészítők.
A felvágottak tökéletesen illeszkednek szendvicsekhez, salátákhoz és hidegtálakhoz, de akár önállóan, egy kis kenyérrel is fogyaszthatók. Egyszerűségük és ízük miatt a felvágottak garantáltan megédesítik a mindennapokat, és feldobják az étkezéseket.