A világos juharszirup kiváló természetes édesítőszer.

Rapunzel bio juharszirup (A, közepes) 250ml leírása

Nagyon enyhe és édes. Tea, kávé és gyümölcslevek édesítésére, továbbá puding, müzli, joghurt, gyümölcsök és sütemények ízesítésére ajánljuk. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó!

Tápérték 100g termékre:
Energia: 1143kJ/269kcal
Zsír: 0,1g
Ebből telített zsírsav: 0g
Szénhidrát: 67g
Ebből cukor: 60g
Fehérje: 0g
Só: <0,1g.

Juhar szirup - A természetes édesítés mestere

A juhar szirup egy természetes és ízletes édesítőszer, amely gazdag ízével és tápanyagtartalmával kiemelkedik a hagyományos cukrok közül. Tapasztalja meg a juhar szirup varázsát!

A juhar szirup a juharfák nedvéből készül, és különösen népszerű Észak-Amerikában. Az elkészítése során a friss nedvet összegyűjtik, majd a víz elpárologtatásával sűrítik, így alakul ki a gazdag, édes íz. A juhar szirup nemcsak finom, hanem tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, így tápláló alternatívája a hagyományos cukornak.
Egyedi ízével a juhar szirup sokféle ételben megállja a helyét, legyen szó reggeliről vagy desszertről. Kiválóan alkalmazható palacsintákon, gofrikon, süteményekhez, vagy akár jégkrémhez is. A juhar szirup használatával egy igazán különleges ízkombinációt varázsolhat minden étkezéshez.