Csodálatosan krémes puding a tonka bab egyedülálló illatával.
Rapunzel bio pudingpor tonka 40g leírása
Elkészíthető teljes tejjel és szójatejjel egyaránt. Egy csomaghoz fél liter tej szükséges.
Elkészítési javaslat: Hat evőkanálnyi tejet vegyünk ki fél literből, és keverjük el a pudingporral. Tegyünk hozzá két evőkanál Rapadura nádcukrot vagy Cristallino nádcukrot. Forraljuk fel a fennmaradó tejet, húzzuk le a tűzhelyről, és adjuk hozzá a pudingpor, a tej és a cukor keverékét. Forraljuk fel még egyszer, majd hagyjuk kihűlni.
Összetevők: kukoricakeményítő, tonka bab, földi és tengeri só.
Száraz, hűvös helyen tároljuk.
Tápérték 100g termékre:
Energia: 1479kJ/348kcal
Zsír: 0g
Ebből telített zsírsav: 0g
Szénhidrát: 87g
Ebből cukor: 0g
Rost: 0g
Fehérje: 0g
Só: 0,09g.
Pudingpor - Kreatív felhasználás
A pudingpor nemcsak desszertként kiváló, hanem számos kreatív módon is felhasználható. Ismerd meg a pudingpor sokoldalúságát!
A pudingpor alapanyaga sokféle édesség elkészítésére alkalmas, kezdve a klasszikus pudingoktól, egészen a réteges tortákig és süteményekig. Különleges textúrája és íze lehetővé teszi, hogy a sütik töltelékeként is alkalmazzuk, így gazdagítva a sütemények ízét. Emellett a pudingpor remek alapot ad különböző gyümölcsös desszertekhez is, amelyek friss és üde ízeket kínálnak.
Kreatív módon is használhatjuk, például pudingos palacsintákban, mousse-okban vagy akár fagylaltokban is megjelenhet. A pudingporral készült édességek nemcsak finomak, hanem látványosak is, így tökéletes választások lehetnek bármilyen alkalomra. Fedezd fel a pudingpor sokoldalúságát, és varázsolj édes pillanatokat minden nap!




