Fedezd fel a gluténmentes kenyér új dimenzióját! Ez a bio kenyér ízletes és tápláló, gazdag omega-3 zsírsavakban, magnéziumban és B1-vitaminban. Tökéletes választás a tudatos táplálkozás kedvelőinek!
Schnitzer bio kenyér - vegan, gluténmentes 350g leírása
Egészségedre is gondoltunk, így minden falat tiszta és természetes, ahogy te szereted. Engedd, hogy a Bread Less kenyér elvarázsoljon és tegye boldoggá mindennapi reggeleidet és vacsoráidat - garantáltan minden falatért újra visszatérnél!
Összetevők: víz, gluténmentes zabpehely, 9 % tökmag, 9 % napraforgómag, 7 % quinoa puffasztott, almaecet, 5 % chia mag (salvia hispanica), 3 % lenmag, almalé koncentrátum, tengeri só, psylliummaghéj, napraforgóolaj. Egyéb allergén információ: Nyomokban szezámmagot, szóját, csillagfürtöt és tojást tartalmazhat. Glutén- és laktózmentes (laktóz <0,1g/100g).
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 998kJ / 240kcal
Zsír: 14g
Amelyből telített zsírsavak: 1,9g
Szénhidrát: 15g
Amelyből cukrok: 1,8g
Fehérje: 9,7g
Rost: 7,2g
Só: 1,1g.
Kenyér - A változatos ízek forrása
A kenyér nemcsak egy egyszerű élelmiszer, hanem a világ gasztronómiájának változatos ízletes képviselője. A különféle fajták és ízesítések végtelen lehetőségeket kínálnak. A kenyér mindenki szívéhez közel áll.
A kenyér készítése során számos variációt alkalmazhatunk. A magvak, fűszerek, vagy akár zöldségek hozzáadásával egyedi ízélményeket érhetünk el. A rozskenyér, a fokhagymás bagett vagy a zöldfűszeres ciabatta mind-mind különleges ízvilágot kínál. Ezen kívül a különböző sütési technikák, mint a gőzös sütés vagy a kovászos kenyér készítése, új dimenziókat adnak a kenyér élvezetéhez.
A kenyér ízletes és tápláló kísérője lehet a napi étkezéseknek, legyen szó szendvicsekről, levesekről vagy önálló falatokról. Az ízletes kenyér élvezete nemcsak a táplálkozás része, hanem egy örömteli élmény is, amely sok ember életét gazdagítja.




