Tiszta gyümölcsíz, szeretettel befőzve. Cukor helyett kizárólag Sukrin-nal édesítve.

Sukrin lekvár szilva 260g leírása

Lekvárjainkba csak a legjobb válogatott gyümölcsök kerülnek. Cukor helyett a finom Sukrin-nal édesítjük. A legfinomabb íz elérése érdekében 80%-os a gyümölcstartalom a lekvárjainkban. A tárolás következtében a gyümölcs leve kiülhet a lekvár tetejére. Kérünk, csak rázd fel a csukott üveget és már el is keveredett, így újra tökéletes az állaga.

A szilva egy igazi erő gyümölcs, mivel rengeteg egészséges sajátossággal rendelkezik. A kék csonthéjas fontos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, valamint magas rosttartalmának köszönhetően megkönnyíti az emésztést.

Gluténmentes. Laktózmentes. GMO-mentes. Hozzáadott cukortól mentes. Vegán.

Természetesen előforduló cukrokat tartalmaz.

Összetevők: 80 % szilva, Édesítőszer (Eritritol, Szteviol-glikozidok), Zselésítő anyag (pektin), Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), Citromlé koncentrátum.

Figyelem! A nagy mennyiségű fogyasztás hashajtó hatású lehet.

Felbontás után hűtőben tárolandó és hamar fogyasszuk el!

Szilva lekvár - A gyümölcsös kényeztetés

A szilva lekvár egy ízletes és tápláló csemege, amely mindenki kedvence. Gazdag gyümölcsös íze és sűrű állaga különlegessé teszi a reggelit vagy a desszerteket. A szilva lekvár minden falatban érezhető.

A készítési folyamat során a friss szilvát alaposan megmossák, majd főzni kezdik, hogy kiemeljék annak természetes édességét. A főzés során hozzáadják az édesítőt, ami fokozza a gyümölcs ízét, és segít elérni a vágyott sűrűséget. Az elkészült lekvár hűtőszekrényben tárolva hosszú ideig megőrzi minőségét, így bármikor élvezheti.
A szilva lekvár nemcsak finom, hanem egészséges is, tele van vitaminokkal. Használhatjuk reggelire, desszertként, vagy akár sós ételek kísérőjeként is. Engedje meg, hogy a szilva lekvár varázsa minden étkezést különlegessé tegyen!

Szilva - A vitaminbomba

A szilva egy ízletes és tápláló gyümölcs, amely számos jótékony hatással bír. A vitaminok és ásványi anyagok gazdag forrása, ezért érdemes beépíteni az étrendünkbe. Remek választás nyáron!

A szilva különböző fajtái, mint a kék, sárga és piros, mind különböző ízeket és textúrákat kínálnak. Az antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, friss szilva nemcsak a nyári hónapok kedvence, hanem a télire elrakott lekvárokban is megjelenik. A gyümölcs segít a bélműködés javításában, és jótékony hatással van a szív- és érrendszerre.
Ezen túlmenően a szilva kiváló hidratáló hatású, ami hozzájárul a bőr szépségének megőrzéséhez. Fogyasztása javasolt frissen, de ízletes kiegészítője lehet süteményeknek, salátáknak is. Ne hagyja ki ezt a sokoldalú gyümölcsöt a napi étrendjéből!