Mandula és kávékrémmel töltött maltitos tejcsokoládé

Szerencsi zero (mandula és kávékrémmel töltött maltitos tejcsokoládé) praliné 105g leírása

Összetevők: tejcsokoládé 55% (édesítőszer: maltitok, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: lecitinek (szója), vanília aroma), kávés krém 22,5% [édesítőszer: maltitok, növényi zsírok (pálma, shea), zsíros szójaliszt, zsíros tejpor, oldható kávé por 3,5 %, tejsavópor, zsírszegény kakaópor, emulgeálószer: lecitinek (szója), aroma], mandulás krém 22,5% [édesítőszer: maltitok, növényi zsírok (pálma, shea), zsíros szójaliszt, zsíros tejpor, pörkölt mandula 9,6%, tejsavópor, zsírszegény kakaópor, emulgeálószer: lecitinek (szója), aroma].

Nyomokban földimogyorót és dióféléket tartalmazhat!

Kakaó szárazanyag a tejcsokoládéban legalább 35 %.

Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes eredetű cukrokat tartalmaz.

Tejcsokoládé - Az édes kényeztetés

A tejcsokoládé egy igazi édes kényeztetés, amely minden falatban élvezetet nyújt. Krémes állaga és édes íze sokak kedvence. Ideális választás bármilyen alkalomra! Az alapja a kakaó, amelyhez cukrot és tejport adnak, így egy különleges édességet kapunk.

A tejcsokoládé előállítása a kakaóbab pörkölésével kezdődik, amit finomra őrölnek. A kakaómasszához cukrot és tejport kevernek, ami a végtermék krémes állagát adja. Az eltérő gyártási módszerek és arányok miatt sokféle íz és textúra létezik a tejcsokoládé világában. A tejcsokoládé különféle formákban érkezik, beleértve a táblás, bonbonos és ital formát is.
Ez az édesség nemcsak önállóan fogyasztva remek, hanem sütemények, torták és fagyik készítéséhez is felhasználható. A tejcsokoládé élvezete sosem megy ki a divatból, hiszen a krémes íz és az édes élvezet mindig örömet hoz az életünkbe. Fedezd fel a tejcsokoládé varázsát, és élvezd minden falatját!