Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Now Iron Complex tabletta 100db

Now Foods termékek »

2817 Ft/db
Egységár: 28.17 Ft/db

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Now Iron Complex tabletta 100db részletes leírása

A termék könnyen felszívódó aminosav-kelát formájában tartalmazza a vasat.

100 db-os tabletta; Now Foods termék az egészséges vérképzésért.

A vas szükséges a sejtosztódási folyamatokhoz, az oxigén szervezeten belüli szállításához. Részt vesz a normál vérképzésben és a szervezet energiatermelő folyamataiban. A vas kelát elnyelődik, jó tűrőképességű és nem okoz székrekedést. C és B-12 vitaminok hozzáadása teszi teljesebbé a minőségét. A Now Foods Iron Complex terméke az Albion Intézet szabadalmával védett FerrochelŸ vas-kelátot tartalmazza, mely a kapcsolódó kutatások szerint a létező legtökéletesebben szívódó, jól tolerált, obstipációt nem okozó forma.

A vas részt vesz a vörösvérsejtek felépítésében, a hemoglobinban található vas létfontosságú az oxigén felvételében és szállításában. Elégtelen bevitele esetén a sejtek oxigénellátása, a szervezet ATP színtézise hiányt szenved. Hatóanyagok: B12-vitamin (canokobalamin): 50 mcg, B9-vitamin (folsav): 200 mcg, C-vitamin (aszkorbinsav): 50 mg, Dong Quai (Angelica sinensis): 100 mg, Málna: 100 mg, Vas: 27 mg (158 mg FerrochelTM Iron Bisglycinate). Ajánlott alkalmazás: Étrendi kiegészítésként naponta 1 db tabletta, lehetőleg étkezés közben. Összetevők: tömegnövelő szerek (cellulóz, nátrium-(karboxi-metil)-cellulóz), vas-biszglicianát, kínai angyalgyökér (Angelica sinensis), gyökérpor, vörös málnalevél (Rubus ideus) por, aszkorbinsav, fényezőanyag (sztearinsav), maltodextrin, folsav, csomósodás gátló anyagok (szilicium-dioxid, magnézium sztearát), cianocobalamin. Nem tartalmaz: cukrot, keményítőt, élesztőt, búzát, sikért, kukoricát, szóját, tejet, tojást vagy tartósítószert. Figyelem: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet, és az egészséges életmódot. Ajánlott napi adagot nem szabad túllépni. Azoknak, akiknél vashiányt állapítottak meg, tanácsos konzultálni kezelőorvosukkal a nagyobb vaspótlás bevitelére vonatkozóan. A termék gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó! 15 éven aluli gyermekeknek nem ajánlott! A vastartalmú termék véletlen túladagolása végzetes mérgezéshez vezethet. A termék gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó! Véletlen túladagolás esetén azonnal hívjunk orvost vagy a Toxikológiai Központot!

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz