Köszönjük vásárlóink bizalmát! 150 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés

Aquaphor Crystal Solo víztisztító 1db

Mosogató alá szerelhető átfolyós víztisztító.

1 db víztisztító; Aquaphor termék ívóvíz szűréséhez.

*TIPP! Az összes Aquaphor termék »

25900 Ft/db


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető
Ingyenes szállítással!

Az Aquaphor Crystal Solo ivóvíztisztító abban az esetben javasolt, ha nem akar a csaptelep végére kötni egy csapra szerelhető készüléket, hanem inkább komfortosan egy külön "tiszta víz" csaptelepen át szeretnél a minőségi tisztított ivó- és főzővízhez jutni. A készülék fő előnyei: nem termel hulladékvizet, mint az ozmózis vízszűrők A víz jelen időben, azaz fogyasztáskor tisztul, ezért nincs szükség tartályra a víz tárolásához Minimálisa helyigénye, így szinte bármely konyhapultban könnyedén elfér A hasznos ásványi anyagok megmaradnak a tisztított ivóvízben is Az egyetlen felmerülő költség a kb. évenkénti szűrőcsere, ami kb 2 perc alatt könnyedén elvégezhető.

további információk...
Mások ezeket vették még

CaliVita GoldMAX mágneses vízkőmentesítő 1db

26600 Ft/db
23674 Ft/db
22610 Ft/db – 2 db-tól

Calivita Aquarion BioStone Basic kalciummentes szűrő 1db

34445 Ft/db
30656 Ft/db
29278 Ft/db – 2 db-tól

Aquaphor Crystal Solo víztisztító 1db részletes leírása

Érdekesség:Az ozmózis készülékek esetében a tisztított víz / hulladék víz aránya rendszerint minimum 1 / 5, ami azt jelenti, hogy egy litet tisztított víz "készítésekor" legalább 5 liter víz folyik el hulladékvíz formájában a lefolyón. Az Aquaphor szűrőbetét a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri: üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen klór, kloroform és más szerves klórvegyületek fémek és nehézfémek (pl.: vas, ólom, higany, réz, alumínium) petrolkémiai vegyületek fenolok baktérium és vírusok.

A klóros csapvízben a klór egyes szennyező anyagokkal reakcióba léphet és úgynevezett trihalometán (THM) vegyületeket hozhat létre, amelyekről kutatások kimutatták rákkeltő hatásukat.

Mivel az Aquaphor víztisztítók 100%-os biztonsággal/alapossággal megkötik a klórt (amire csak néhány ivóvíztisztító képes), így a tisztított vízben sem lesznek jelen a rákkeltő THM vegyületek.

A készülék csatlakoztatása

1. A berendezés csatlakoztatása a mosogató pult alatti hideg víz sarokszelepre történik (kb. 5 perces feladat). A készülék dobozában egy "T" csatlakozó található, amely mérete 1/2"-os, ezért: ha 1/2"-ossarokszelepre történik a csatlakozás, akkor nincs szükség további csatlakozóra. ha 3/8"-os sarokszelepre történik a csatlakozás, akkor szűkséges még 1-1 külső-belső menetes 3/8" / 1/2"-os szűkítő elem.

A csomag a következőket tartalmazza:

1db víztisztító és szűrőbetét
1db krómozott "tiszta víz" csaptelep
Szerelési kellékek, 1/2"-os "T" csatlakozó

A készüléken optimálisan 1,5 litertisztított vizet képes adni percenként, amely vízhozam mellett maximális hatékonyságon működik.

A készülék/szűrőbetét kapacitása: 4000 liter Javasolt szűrőcsere: 12 havonta Garancia: 2 év Gyártó: Aquaphor Corporation