Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Aquaphor Crystal víztisztító 1db

Aquaphor termékek »

49900 Ft/db

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Aquaphor Crystal víztisztító 1db részletes leírása

Az Aquaphor Crystal víztisztító tartály nélküli rendszer. Ez azért fontos mert a víz akkor kapja a tisztítást, amikor megnyitjuk a "tiszta víz" csapunkat fogyasztás előtt.

1 db víztisztító; Aquaphor termék ívóvíz szűréséhez.

Így az Aquaphor Crystal vize mindig frissen szűrt, nem pedig holmi műanyag vagy fém tartályból érkezik az ivóvizünk a pohárba, mint az idejét múlt ozmózis készülékekenél. Így az Aquaphor Crystal rendszere könnyedén fertőzésmentes marad hosszú távon is, ellentétben az ozmózis készülékekkel, amelyben előszeretettel tanyáznak a baktériumok. Az Aquaphor szűrőbetét összetevők kombinációja (Aqualen, ezüst, minőségi aktívszén por) és a kiemelkedő kapacitás (8000 liter) teszi lehetővé az egyedi 2 évenként szükséges betétcserét. Érdekesség: Leggyakrabban a víztisztítóhoz tartozó tartály a felelős a víztisztító elfertőződésért, mivel a tisztított víz a felhasználó gondatlanságából vagy attól függetlenül hosszasan áll a tartályban, így abban az egészségünkre veszélyes gombák vagy akár „baktérium telepek” alakulhatnak ki.

Az Aquaphor Crystal áramlási sebessége 2 – 2,5 liter tisztított víz termelését teszi lehetővé percenként, ami igazán magas vízhozam. A magas áramlási sebesség garantálja, hogy bármikor, bármennyi friss, tiszta ivóvízhez jusson. (Ma már léteznek tartály nélküli ozmózis víztisztítók is, ahol sajnos két nagy teljesítményű membrán ellenére is olyan elégtelen vékony vízsugárban távozik a víz a tiszta víz csapból, hogy az ügyfél elég ritkán elégedett azzal a készülék tipussal.

Az Aquaphor szűrőbetét a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri: üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen klór, kloroform és más szerves klórvegyületek fémek és nehézfémek (pl.: vas, ólom, higany, réz, alumínium) petrolkémiai vegyületek fenolok baktérium és vírusok Érdekesség: A klóros csapvízben a klór egyes szennyező anyagokkal reakcióba léphet és úgynevezett trihalometán (THM) vegyületeket hozhat létre, amelyekről kutatások kimutatták rákkeltő hatásukat.

Mivel az Aquaphor víztisztítók 100%-os biztonsággal/alapossággal megkötik a klórt (amire csak néhány ivóvíztisztító képes), így a tisztított vízben sem lesznek jelen a rákkeltő THM vegyületek.

A víztisztító beszerelése / sarokszelep csatlakoztatása

1. A berendezés csatlakoztatása a mosogató pult alatti hideg víz sarokszelepre történik (kb. 5 perces feladat). A készülék dobozában egy "T" csatlakozó található, amely mérete 1/2"-os, ezért: Ha 1/2"-os sarokszelepre történik a csatlakozás, akkor nincs szükség további csatlakozóra. Ha 3/8"-os sarokszelepre történik a csatlakozás, akkor szűkséges még 1-1 külső-belső menetes 3/8" / 1/2"-os szűkítő elem.

2. A berendezéshez tartozó "tiszta víz" csaptelep felszereléséhez egy 11-11,5mm átmérőjű furatot kell fúrni az elhelyezni kívánt részen és ott rögzíteni azt (mosogató tálca vagy a mögötte lévő munkalapon, kb 5 perces feladat)

3. Ezt követően már csak össz kell kapcsolni a készüléket a sarokszelep csatlakozással és a csapteleppel. (kb. 5 perces feladat) A szűrőbetét szett jellemzői A beépített szűrőbetétek tartós nagy nyomásnak is ellenálló szűrőházakban foglalnak helyet.

Szűrőcsere alkalmával a házat cseréljük le a bele épített szűrőbetéttel egyben. 8000 literes, magas hatékonyságú szűrőbetét kapacitás, amelyek egész élettartamuk során biztosítják a magas tisztaságú egészséges, szennyeződés mentes, kristálytiszta vizet. Könnyen, néhány perc alatt elvégezhető szűrőbetét csere az egybe épített Aquaphor szűrőbetéteknek köszönhetően.

A Kristály szűrőbetétek „slim” kialakítása végett könnyebben elhelyezhetők a konyhapult alatt, mint a hagyományos 10”- os szűrőbetétek továbbá a bennük lévő szűrőanyag mennyisége is 10%- kal több. A tisztított vizet a készülékhez tartozó tiszta vízcsapon keresztül nyerhetjük, amely kifogástalan tisztaságú és minőségű, egészséges ivóvíz.

Szűrőbetét csere

Az Aquaphor Crystal víztisztító fenntartási költsége igazán kedvező lehet a kimagasló szűrőbetét kapacitás( 8000 liter) és az egyedi 2 éves élettartamnak köszönhetően. Az egyszerű szűrőcsere miatt - amit ön is könnyedén elvégezhet kb. 2 perc alatt - nem kell pénz kidobni, mint pl.: az Ro ozmózisos víztisztítók esetében fizetendő szerviz díj / szűrőbetét csere díj esetén.

Javasolt szűrőbetét csere: 18 havonta, ill. 8000 liter víz megtisztítása után (amelyik előbb következik be)

A csomag a következőket tartalmazza

1 db készülék
3 db szűrőbetét
1 db krómozott csaptelep
1 db "T" csatlakozó 1/2 col-os vezetékek, szerelékek

Garancia: 2 év Gyártó: Aquaphor Corporation

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz