Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Aquaphor Modern víztisztító 1db

Aquaphor termékek »

17900 Ft/db

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

Aquaphor Modern víztisztító 1db részletes leírása

Az Aquaphor Modern egy konyhapultra helyezhető ivóvíztisztító.

1 db vízszűrő; Aquaphor termék ívóvíz szűréséhez.

A készülék a csaptelep végére csatlakozik az úgynevezett útváltó csapjával, amelynek köszönhetően egy mozdulattal választhatunk a klóros csapvíz és a tisztított víz között. (az útváltót nem kell használat előtt le-fel szerelni, az állandóan csatlakozhat a csap végére. Az Aquaphor Modernben lévő szűrőbetétek 4000 liter hálózati vizet tudnak megtisztítani, javasolt cseréjük évente szükséges. Mitől egyedi ez a készülék? Az Aquaphor Modern szűrőbetéte tartalmazza az összes Aquaphor készülékben is használatos speciális Aqualen – t, amely anyagot az Aquaphor cég fejlesztett ki víztisztításra. Az Aqualen hasonlóan működik mint az aktív szén, azonban annál sokkal fejlettebb, ezért hatékonysága magasabb és élettartama is hosszabb.

Fő különbség, hogy az aqualen élettartama lejárta/telítődés után nem engedi vissza a vízbe a megkötött méreganyagokat. Ezzel ellentétben ha egy készülék csak aktív szenet (és ezüstöt tartalmaz), akkor az sajnos 4-5 hónap elteltével a megkötött anyagokat egyre növekvő mennyiségben visszaengedi a tisztított vízbe.

Az Aqualen mellett még magas minőségű aktív szén is található segédanyagként a betétben. Továbbá nano ezüst, ami a vírusok és baktériumok ellen jelent védelmet. Érdekesség: Az ezüsttel kombinált aktív szén betétek élettartama is csupán 4-5 hónap, az ezüst ugyan is csak a mikroorganizmusok ellen véd, nem változtat azon a tényen, hogy az aktív szén néhány hónap után visszaengedi a szennyeződéseket.

Az Aquaphor készülékekben lévő Aqualen azonban összegyűjti a szennyeződéseket és végleg leköti azokat. Esetében ha a betét telítődik, akkor csupán nem tisztít tovább, de nem is szennyezi vissza az ivóvizet. (ezért nagy biztonsággal használható).

Az Aquaphor szűrőbetét a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri: üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen klór, kloroform és más szerves klórvegyületek fémek és nehézfémek (pl.: vas, ólom, higany, réz, alumínium) petrolkémiai vegyületek fenolok baktérium és vírusok.

A klóros csapvízben a klór egyes szennyező anyagokkal reakcióba léphet és úgynevezett trihalometán (THM) vegyületeket hozhat létre, amelyekről kutatások kimutatták rákkeltő hatásukat.

Mivel az Aquaphor víztisztítók 100%-os biztonsággal/alapossággal megkötik a klórt (amire csak néhány ivóvíztisztító képes), így a tisztított vízben sem lesznek jelen a rákkeltő THM vegyületek.

Az Aquaphor márka fő előnyei más márkákkal szemben

1. Az Aquaphor víztisztítók, így a Modern is meghagyja a csapvízre jellemző ásványi anyag tartalmat, ami az ember test számára megszokott és hasznos.

2. Megtartja az csapvíz eredeti PH értékét, ellentétben sok más márkával, amelyek valamelyest elsavasítják a vizet.

3.Szűrőbetét csere elég 12 havonta (akár 4-5 fős család/10 literes napi ivóvíz fogyasztás esetében is), mivel az Aqualen garantálja a méreganyagok végleges lekötését, így nem kell félnünk, hogy víztisztítónk „ellenünk fordul”

4. A víztisztítás jelen időben történik, azaz akkor, amikor a készüléket használjuk. (ebből következően a víz mindig friss)

5. Percenként 1-1,5 liter tisztított víz „készíthető” az Aquaphor modern segítségével (egy víztisztító kancsónál akár 10 percet is várni kell, amíg átcsöpög a szűrőn 1 liter víz)

Szűrőbetét csere egyszerűen, kiszámíthatóan

Ha elérkezik a szűrőbetétek cseréjének ideje, akkor azt nagyon egyszerűen bárki meg tudja csinálni. (azonban lesz egy kétsoros útmutató mellékelve) Ezért az Aquaphor Modern használatával az egyetlen kiadás a betétpár ára lesz, nem kell szervizre, vízszerelőre költeni. (Ezzel ellentétben az ozmózis víztisztítóknak a beszerelése és szűrőcseréje is fáradtságos/bonyolult, így azoknál a szűrőbetétek cseréjét szakember szokta végezni)

Az Aquaphor Modern doboza a következőket tartalmazza

1db Aquaphor Modern ivóvíztisztító
1db szűrőbetét pár (a készülékben)
1db útváltó csatlakozó (a készülék végére szerelve)
1db átalakító gyűrű (műanyag) és tömítése, (belső menetes csaptelephez)

Garancia: 2 év
Gyártó: Aquaphor Corporation

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz