Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Aquaphor Topaz víztisztító 1db

Aquaphor termékek »

9490 Ft/db

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

Aquaphor Topaz víztisztító 1db részletes leírása

Az Aquaphor Topaz víztisztító könnyen a csap végére szerelhető készülék.

1 db vízszűrő; Aquaphor termék ívóvíz szűréséhez.

Hatékonysága vetekszik a többi Aquaphor víztisztítóval csupán kapacitás beli eltérés van. Az Aquaphor Topaz víztisztító is a legtöbb csapra csatlakoztatható / feltekerhető. Az Aquaphor Topaz víztisztító berendezés szűrőbetéte magas hatékonyságú aktív szén jellegű szabadalmaztatott szűrőréteget (Aqualen-t), aktív szenet és ezüstöt tartalmaz. Az Aquaphor Topaz víztisztító szűrőbetétjének szűrési hatékonysága jelentősen magasabb a csak hagyományos aktív szenet tartalmazó víztisztítók hatékonyságánál.

Az Aquaphor szűrőbetét a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri: üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen klór, kloroform és más szerves klórvegyületek fémek és nehézfémek (pl.: vas, ólom, higany, réz, alumínium) petrolkémiai vegyületek fenolok baktérium és vírusok.

A klóros csapvízben a klór egyes szennyező anyagokkal reakcióba léphet és úgynevezett trihalometán (THM) vegyületeket hozhat létre, amelyekről kutatások kimutatták rákkeltő hatásukat.

Mivel az Aquaphor víztisztítók 100%-os biztonsággal/alapossággal megkötik a klórt (amire csak néhány ivóvíztisztító képes), így a tisztított vízben sem lesznek jelen a rákkeltő THM vegyületek. Az Aquaphor Topaz víztisztító 750 liter víz megtisztítására képes, elsősorban 1 fős háztartásba ajánljuk, ahol az egy fő által elfogyasztott alacsony vízmennyiség miatt érvényesülni tud a vízszűrő alacsony fenntartási költsége a kb. 6-8 hónaponta szükséges szűrőbetét cseréből adódóan.

A Topaz víztisztító vize kiválóan használható ivó- és főzővíz gyanánt is. A Topaz víztisztító közepes (átfolyási) kapacitás: 0,3 liter tisztított víz percenként (ez az optimális mennyiség percenként, ennél több is lehet ha jobban ráengedi a vizet, de a legjobb minőség érdekében ez a maximálisan javasolt).

Mikor javasolt a Topaz víztisztító? Ha alacsony ivóvíz igényű (1-2 fős) háztartásban élsz és egy dekoratív egyszerűen kezelhető és olcsó fenntartási költséggel rendelkező csapra szerelhető víztisztítót szeretne akkor az Aquaphor Topaz ígéretes megoldás. Ha nincs hely a konyhádban a csaptelep mellett a mosogató tálcánál, akkor szintén optimális megoldás lehet ez a víztisztító.

A csomagban található egy Topaz víztisztítót és egy átalakító gyűrűt belső menetes csapokhoz történő csatlakozás esetére. Javasolt betét csere: 750 liter víz megtisztítása után vagy 6-8 havonta. Garancia: 2 év Gyártó: Aquaphor Corporation

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz