Köszönjük vásárlóink bizalmát! 180 000-nél több elégedett vásárló! több mint 9. éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Nálunk ZAVARTALAN a kiszolgálás a felfokozott kereslet ellenére is.
A megrendeléseket általában 1-3 munkanap alatt házhoz szállítjuk.

Arkocaps bakopa kapszula 45db

Cremum Pharma termékek »
Arkocaps termékek »

2893 Ft/db

Készleten!

Arkocaps bakopa kapszula 45db részletes leírása

A memóriafejlesztés gyógynövénye.

45 db-os kapszula; Arkopharma termék a memória, és a koncentráció fejlesztésére.

A bakopában található triterpentid szaponinok valamint a bakozidok elősegítik az idegi impulzusok átvitelét, ezáltal javul a tanulási funkció, a memória és a koncentrációs képesség. A bakozidok részt vesznek a károsodott neuronok helyreállításában azáltal, hogy fokozzák a kináz aktivitást, a neuronális szintézist, visszaállítják a szinoptikus aktivitást, és végül az ingerületvezetést.

A kislevelű bakopa Magyarországon leginkább balkonnövényként vagy akváriumokban díszként ismert, bár Ájurvéda gyógyszerként már évszázadok óta használják Ázsia több országában főleg agyserkentőként, de pl. Indiában és Pakisztánban egy időben szíverősítőként és emésztés segítőként is használták. Mindazonáltal az elmúlt évek kutatási eredményei alapján az Ájurvéda hatás, azaz az agyműködés serkentése bizonyítottnak vehető. Klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a bakopát minimum 12 hétig kell alkalmazni a kívánt terápiás hatás eléréséhez.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz