Köszönjük vásárlóink bizalmát! 150 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés Máj méregtelenítés

Arkocaps galagonya kapszula 45db

Álmatlanság, szorongás, szapora szívverés?

45 db-os tabletta; Arkopharma termék szorongás okozta szívritmus-zavar, és álmatlanság ellen.

*TIPP! Az összes Arkopharma termék »

2163 Ft/db


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

A galagonyában lévő flavonoidok, név szerint a hyperoside és a vitexin szabályozzák a szívverést, lassítják a szorongás okozta gyors szívritmust. A galagonya tágítja a koszorúereket, ezáltal segíthet megelőzni anginás rohamokat.

további információk...

Arkocaps galagonya kapszula 45db részletes leírása

A galagonya termését Európában már régóta használják gyógyításra és táplálékként is. A galagonya összefoglaló név, a Crataegus növénycsaládba közel 280 faj tartozik, melyek a Föld kevésbé meleg éghajlatú részein, Amerikában, Ázsiában és Európában is megtalálhatóak. Az elmúlt húsz évben több kereskedelmi forgalomban kapható galagonya tartalmú készítménnyel végeztek placebóval kontrollált dupla-vak klinikai vizsgálatokat. Ezek kimutatták, hogy a flavonoidok, név szerint a hyperoside és a vitexin szabályozzák a szívverést: lassítják a szorongás okozta gyors szívritmust. Adagolás: napi 3x1 kapszula, reggel, délben és este, étkezés közben. Amennyiben szükséges, a napi dózist fel lehet emelni összesen 5 kapszulára.