Köszönjük vásárlóink bizalmát! 180 000-nél több elégedett vásárló! több mint 9. éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

CaliVita Joint ProteX Forte tabletta 90db

CaliVita termékek »

14485 Ft/db

12747 Ft/db
Egységár: 141.63 Ft/db


CaliVita Joint ProteX Forte tabletta 90db részletes leírása

Vannak olyan élethelyzetek, amikor ízületeinknek kiemelkedő védelemre van szüksége.

90 db-os tabletta; CaliVita termék az erős és egészséges ízületekért.

A Joint ProteX Forte a régi Joint ProteX termékhez viszonyítva emelt hatóanyag tartalommal támogatja ízületeink egészségét, ezért elsősorban olyanok számára ajánljuk, akiknek extra védelemre van szükségük. Az emberi test vázát alkotó csontok ízületekkel kapcsolódnak egymáshoz. Az ízületek az őket körülvevő izmok segítségével teszik lehetővé a csontok egymáshoz képest történő elmozdulását, azaz magát a mozgást.

Az ízületet alkotó csontok végein porc található, mely egyfelől abban segít, hogy az ízület minél kevesebb súrlódással mozogjon, másfelől viszont védelmi funkciót is ellát. Épsége ezért nagyon fontos. A porcot az ún. ízületi tok, és a benne található ízületi folyadék veszi körül, mely mintegy "kenőanyagként" az ízületek súrlódásmentes mozgását segíti elő. Ízületeink egészségét nagyon sok minden befolyásolja. Ahogy idősödünk, elsősorban azok az ízületeink használódnak el természetesen, amelyek állandó munkában vannak, pl. a testtömegünket hordozzák (csípő, térd). Ez az elhasználódás mozgásszegény életmód, illetve túlsúly cipelése esetén felgyorsulhat, illetve komoly odafigyelést igényel még az élsport, nehéz fizikai munka, valamint az örökletes hajlamok is (főleg a hölgyeknél). A Joint ProteX FORTE hatóanyagai hozzájárulhatnak ízületeink egészségének védelméhez. A glükózamin hozzájárul a porc fő szerkezeti elemeinek felépítéséhez és fenntartásához, így fontos szerepet játszik az ízületek (legfőképp a porcok) épségének megőrzésében és regenerálódásában. A kondroitin a glükózaminnal szinergikus módon együttműködve az ízületek kenőanyagaként működve támogathatja az ízületek működését. A hialuronsav szerepe a kondroitinéhoz hasonló: természetes hidratáló anyagként biztosítja az ízületi folyadékok viszkozitását, csökkenti a súrlódást a porcok felszínén. Az "MSM"-ként is ismert metil-szulfonil-metán gyakori összetevője ízületvédő készítményeknek, elősegíti a porc egészséges szerkezetének megőrzését. A készítmény emellett jótékony növényi kivonatokat, valamint cinket és mangánt is tartalmaz. Figyelem! Tengeri kagylóra érzékenyek számára alkalmazása kerülendő! Cukorbetegek és akiknek magas a koleszterin szintje, használat előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal. Aszpirin-érzékenység esetén kérje ki orvosa tanácsát. Terhesség és szoptatás ideje alatt fogyasztása nem ajánlott. Adagolás: 1 tabletta naponta. Összetétel: 500 mg Glükózamin-szulfát, 270 mg Kondroitinszulfát, 50 mg Hialuronsav, 150 mg Metil-szulfonil-metán (MSM), 50 mg Indiai tömjénfa, 40 mg Réti legyezőfű, 10 mg Kurkuma kivonat, 5 mg Cink, 1 mg Mangán.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Srinter vagy Posta futárral
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz