Köszönjük vásárlóink bizalmát! 155 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés

CaliVita Lion Kids C rágótabletta 90db

Az egészséges életmódot nem lehet elég korán kezdeni. Az erős, egészséges gyermek fizikailag és szellemileg is jobb teljesítményt nyújt.

90 db-os rágótabletta; CaliVita termék a gyermekek testi - szellemi fejlődéséhez.

*TIPP! Az összes CaliVita termék »

3580 Ft/db

3150 Ft/db
Egységár: 35 Ft/db


*Szállítás 1 munkanap alatt (ha 15.30-ig leadja a rendelést)
*Azonnali bolti átvét (kérjük, előtte rendelje meg!)
Készleten

Ne kössünk kompromisszumokat, amikor gyermekünk fejlődése és egészsége a tét! Adjuk meg neki a legjobbat! Az állatfigurás rágótablettát szívesen elfogadják a gyermekek, így a forma szórakoztató módon teszi könnyebbé  alkalmazását. A vitaminok az élethez nélkülözhetetlenül szükséges szerves vegyületek, melyeket szervezetünk nem, vagy nem megfelelő mértékben képes csak előállítani.

további információk...
Mások ezeket vették még

Bioconnect Kids szuperlekvár 210g

5100 Ft/db
4590 Ft/db
4390 Ft/db – 4 db-tól

CaliVita Lion Kids C rágótabletta 90db részletes leírása

Gyermekeinknek a növekedés, a rohamos testi és szellemi fejlődés szakaszában különösen nagy szükségük van a kiegyensúlyozott, megfelelő vitaminellátottságra. Valamennyi vitaminra jellemző, hogy nagyfokú hiányukban különböző tünetek léphetnek fel, melyek kiküszöbölése fiatalkorban különösen fontos. Az utóbbi évtizedekben jelentősen megszaporodott káros környezeti hatások (például a szmog) kompenzálására vitamin- és ásványianyag-igényünk megnőtt, táplálékaink viszont lényegesen kevesebbet tartalmaznak ezekből, mint néhány évtizeddel ezelőtt. Fontos tehát, hogy szervezetünk működését egy korszerű összetételű, jó minőségű készítménnyel támogassuk. Különösen igaz ez a gyermekekre. Adagolás: 1 rágótabletta naponta, étkezés közben. Összetétel: 75 mg C-vitamin.