Biominősítésű faepret tartalmazó készítmény. Magas rezveratrol-tartalmával nagyon hasznos lehet keringési zavarokra, érszűkületre, magas vérnyomásra, magas koleszterinszintre, magas vércukorszintre.

Biomenü Bio Faeper fehér 250g leírása

Az édes és tápláló faeper sok vitamint, ásványi anyagot tartalmaz, de amiért különösen hasznos lehet a fogyasztása, az a benne lévő szív- és érvédő rezveratrol. Ez a természetes növényi vegyület erős antioxidáns hatású, megköti a sejteket károsító, különféle gyulladásokat és betegségeket okozó szabadgyököket a szervezetben.

A rezveratrol rugalmasan tartja az ereket, megakadályozhatja a koleszterin lerakódását az érfalakon, a keringést is javítja. Hatással van a szénhidrát-anyagcserére, ezzel pedig a vércukorszintre is. Ingadozó vagy magas vércukorszint, magas vérnyomás, valamint érszűkület, rossz keringés esetén érdemes rendszeresen fogyasztani.

A BioMenü készítménye bio, vegán, allergénmentes, mesterséges ízesítő-, színezék- és tartósítószer-mentes, GMO-mentes, BSE/TSE-mentes, nem besugárzott. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, nátriumot/sót. Telített zsírban szegény, élelmirost-forrás.

Mikor ajánlott a BioMenü Bio Faeper fehér?
érszűkületre, érelmeszesedésre
magas vérnyomásra
magas koleszterinszintre
magas vércukorszintre
szívpanaszokra
szívbetegségekre való hajlamnál
időskori szívbántalmakra
keringési problémákra
fokozott stressznél
Hatóanyagok a készítményben:
Faeper
Összetevők:
100% biominősítésű faeper (morus alba).

Tápérték 100 g készítményben:
Energia 1487 kJ/355 kcal
Zsír 3,1 g
amelyből telített zsírsav 0,7 g
amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,3 g
amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 1,9 g
Szénhidrát 74,2 g
amelyből cukor 68,9 g
Rost 5,8 g
Fehérje (protein) 3,8 g
Só 0,1 g
Felhasználási javaslat:
A BioMenü Bio Faeper készítményének 1 adagja 10-15 gramm. Naponta 1 adag fogyasztása ajánlott, nyersen vagy ételekhez keverve fogyasztható.

Faeper - Az ízletes és tápláló választás

A faeper egy különleges gyümölcs, amely nemcsak ízletes, hanem rendkívül tápláló is. Kiváló vitamin- és ásványi anyag forrás, ideális a nyári hónapokban. Fedezd fel a faeper egészségügyi előnyeit!

Az eperfa gyümölcsét a nyár slágerének nevezhetjük, hiszen íze és színe is vonzó. Édes, lédús gyümölcs, amely tele van C-vitaminnal, antioxidánsokkal és rostokkal. Fogyasztása jótékony hatással van az emésztésre és segít az immunrendszer erősítésében. Az eperfa fák termése a legtöbb esetben júniusban kezd beérni, és a forró nyári hónapokban éri el a csúcspontját.
A faeper sokféleképpen felhasználható: frissen, salátákban, smoothie-kban vagy akár fagyiként is élvezhetjük. Érdemes kísérletezni vele, hiszen a faeper íze kiválóan párosítható más gyümölcsökkel és alapanyagokkal. Fedezd fel a faeper sokoldalúságát, és élvezd a természet ízeit minden falatban!

Aszalt faeper - Egészséges választás

Az aszalt faeper egy tápláló és édes snack, amely ideális választás az egészséges életmód kedvelőinek. Tudd meg, miért érdemes beilleszteni az étrendedbe!

Az aszalt faeper gazdag tápanyagokban, így nemcsak finom, hanem tápláló is. A gyümölcs aszalása során megőrzi vitaminjait, mint például a C-vitamint, amely erősíti az immunrendszert, és antioxidáns hatású is. Az aszalt faeper emellett jelentős rostforrás, amely támogatja az emésztést és a jóllakottság érzését biztosítja, így segít kontrollálni az étvágyat.
Egy marék aszalt faeper ideális energikus napkezdéshez vagy edzés előtti snackhez. Kiválóan kombinálható más aszalt gyümölcsökkel, magvakkal, vagy joghurttal is, így sokféle ízélményt kínál. Az aszalt faeper tehát nemcsak egy finom csemege, hanem egy egészséges választás is a mindennapokban!