Édes-sós aprósüteményeinknél próbáltunk a búzalisztes termékkínálathoz igazodni.

Barbara gluténmentes kakaós perec 180g leírása

Töltetlen illetve töltött süteményeink közül egyaránt válogathatnak a lisztérzékenyek. Praktikus visszazárható csomagolás, viszonylag hosszú minőség megőrzési idő jellemzi ezeket a termékeket. Nettó tömeg: 180 g. Not. Szám: 733/D. Tápérték 100 gramm késztermékben: Energiatartalom: 1965 kJ (469 kcal), Fehérje: 3, 9 g, Szénhidrát: 58, 8 g, Zsír: 24, 3 g. Minőségét megőrzi: 6 hónapig.

Összetevők: margarin (finomított növényi olajok és részlegesen hidrogénezett növényi zsírok, víz, emulgeálószerek: zsírsavak mono-, és digliceridjei és szójalecitin, só (0, 4%), tartósítószer: kálium-szorbát, savanyúságot szabályozó: citromsav, színezék: annatto, aroma), kukoricakeményítő, cukor, porcukor, burgonyapehely (burgonyapor, emulgeálószer: zsírsavak mono-, és digliceridjei, stabilizátor: dinátrium-difoszfát, tartósítószerek: nátrium-szulfit és nátrium-hidrogén-szulfit, étkezési sav: citromsav), rizsliszt, kakaó, tojás, kukoricaliszt, burgonyakeményítő, vaníliás cukor (cukor, aroma: kristály vanillin), térfogatnövelő szer: E500.

Kakaós perec - a tökéletes nassolnivaló

A kakaós perec egy ínycsiklandó édesség, amely a sós és édes ízek tökéletes kombinációját nyújtja. Ideális választás bármikor, amikor egy kis édességre vágyik. Fedezze fel a kakaós perec ízletes világát!

A kakaós perec tésztája lágy és könnyű, míg a kakaós bevonat gazdag ízzel tölti meg a falatokat. A jellegzetes perec forma és a szemet gyönyörködtető kinézet teszi ezt a süteményt különlegessé. Akár egy baráti összejövetelre, akár egy családi ünnepre készül, a kakaós perec biztosan sikert arat. A kakaó íze mindenkit elvarázsol, és a sütemény ropogós állaga külön élvezetet nyújt.
Az elkészítése gyors és egyszerű, így bárki könnyen nekiláthat. A közös sütés élménye pedig felejthetetlen emlékeket teremt, amely még különlegesebbé teszi a kakaós perec ízét. Próbálja ki, és tapasztalja meg a kakaós perec varázsát minden falatban!

Perec - a klasszikus péksütemény

A perec egy hagyományos péksütemény, amely kiválóan alkalmas nassolásra. Ropogós állaga és sós íze miatt mindenki kedvence lehet. A perec az egyszerűségében rejlik, és ez teszi igazán különlegessé!

A perec készítése során a tésztát alapvetően liszt, víz, só és élesztő alkotja. Az elkészített tésztát alaposan kidolgozzák, majd kelesztik, hogy levegős és könnyű állagot kapjanak. A formázás után a pereceket sós vízben főzik, majd sütik, ami ropogós héjat eredményez. Az elkészült perec aranyszínű és illatos, ami már önmagában is étvágygerjesztő.
Ez a kedvenc péksütemény ideális választás baráti összejövetelekre, ünnepi vacsorákra vagy akár csak egy egyszerű délutáni nassolásra. A perec különböző ízesítési lehetőségei miatt mindenki megtalálhatja a saját kedvencét. Élvezze a perecek ropogós élvezetét bármikor és bárhol!

Címkék:

barbaraperec